Praetor Emekli Yönetici 16 sene orada yaşadım ama kesinlikle Anadolu Yakası daha güzel bir yer!.. Alttaki sadece MaxiCep'te aktifsin
16 sene orada yaşadım ama kesinlikle Anadolu Yakası daha güzel bir yer!.. Alttaki sadece MaxiCep'te aktifsin
rapman Üye hayır --------------- Ekleme --------------- alltaki alttakine soru sorar mısın benim aklıma gelmiyor
hayır --------------- Ekleme --------------- alltaki alttakine soru sorar mısın benim aklıma gelmiyor
Praetor Emekli Yönetici MSinaL' Alıntı: Alttaki Buna Vereceğim Saçma Olmaz mı ?? Genişletmek için tıkla ... Ne verdiğine bağlı Alttaki sen de arada bir konuları karıştırır mısın
MSinaL' Alıntı: Alttaki Buna Vereceğim Saçma Olmaz mı ?? Genişletmek için tıkla ... Ne verdiğine bağlı Alttaki sen de arada bir konuları karıştırır mısın
Mustafa Furkan Üye İki Ayağım Üzerine Yürüyorum, Düşünüyorum ve Konuşuyorum.. O Hâlde İnsanım.. Alttaki Klavyeye Bakarak mı Yazıyorsun ?
İki Ayağım Üzerine Yürüyorum, Düşünüyorum ve Konuşuyorum.. O Hâlde İnsanım.. Alttaki Klavyeye Bakarak mı Yazıyorsun ?