keremerson Üye odio' Alıntı: ben cevaplıyim tartışmasız. alttaki üsttekinin yazdığını anladınmı ben anlamadımda Genişletmek için tıkla ... hayır tabikide alttaki hiç babandan gizli arabayı aldınmı, kaçırdınmı yani ?
odio' Alıntı: ben cevaplıyim tartışmasız. alttaki üsttekinin yazdığını anladınmı ben anlamadımda Genişletmek için tıkla ... hayır tabikide alttaki hiç babandan gizli arabayı aldınmı, kaçırdınmı yani ?
keremerson Üye maxiburak' Alıntı: hayır da almayı düşünüom su aralar allttaki söle bakalım kız arkadaşın war mı? Genişletmek için tıkla ... war tabi kanka ayıpsın dikkatli ol haa knka herşeyi düşün iice bi plan yap öle kaçır.. ana caddeye de çıkma alttaki psikolojik problemlerin warmı
maxiburak' Alıntı: hayır da almayı düşünüom su aralar allttaki söle bakalım kız arkadaşın war mı? Genişletmek için tıkla ... war tabi kanka ayıpsın dikkatli ol haa knka herşeyi düşün iice bi plan yap öle kaçır.. ana caddeye de çıkma alttaki psikolojik problemlerin warmı
safakk Üye mskmurat' Alıntı: yok çok allatiki hiç yazılardan 20 nin altında puan aldın mı sakın yalan söyleme Genişletmek için tıkla ... çok şükür 38'in altına düşmedim alttaki gezmek için nereye giderdin??
mskmurat' Alıntı: yok çok allatiki hiç yazılardan 20 nin altında puan aldın mı sakın yalan söyleme Genişletmek için tıkla ... çok şükür 38'in altına düşmedim alttaki gezmek için nereye giderdin??
eeANTi Üye bunu evet ya da hayır olarak yanıtlamam gerekiyorsa, evettt muhahhaaa... sonuçta evet hayır oyunu ama genelde beach parka ya da yalıma takılırım alttaki bunalıma girdiğin oldu mu?
bunu evet ya da hayır olarak yanıtlamam gerekiyorsa, evettt muhahhaaa... sonuçta evet hayır oyunu ama genelde beach parka ya da yalıma takılırım alttaki bunalıma girdiğin oldu mu?
cetinhan Üye (BÖYLE Bİ SORUYA SADECE EVET VEYA HAYIR LA CEVAP VEREBİLECEK VAR MIDIR Kİ ) SLOW POP VE HALK MÜZİĞİ PEKİ SEN, ALTTAKİ, FERDİ TAYFUR DİNLER MİSİN?
(BÖYLE Bİ SORUYA SADECE EVET VEYA HAYIR LA CEVAP VEREBİLECEK VAR MIDIR Kİ ) SLOW POP VE HALK MÜZİĞİ PEKİ SEN, ALTTAKİ, FERDİ TAYFUR DİNLER MİSİN?