padme Üye hayir.faturali hat kullaniyorum.ama acil lazim ise maxicepten arkadas joly'e kontur gonderebilirim yabanci dizileri seyrediyormusun? (lutfen evet de ve bende hangileri diye sorayim ve ve kacirdigim bolumler hakkinda sorular sorayim falan )
hayir.faturali hat kullaniyorum.ama acil lazim ise maxicepten arkadas joly'e kontur gonderebilirim yabanci dizileri seyrediyormusun? (lutfen evet de ve bende hangileri diye sorayim ve ve kacirdigim bolumler hakkinda sorular sorayim falan )
omayra Üye Evet ama birkaç tane.. Desperatehousewifes bi de eşim prison break'i izliyo bi de stefan king'in e2 deki korku dizisini..
Evet ama birkaç tane.. Desperatehousewifes bi de eşim prison break'i izliyo bi de stefan king'in e2 deki korku dizisini..
jöly Üye öncelikle teşekkürler padme.. evet özellikle digiturkte sürekli izlediğim yabancı diziler var... alttaki alışverişe çıktın mı bu aralar?
öncelikle teşekkürler padme.. evet özellikle digiturkte sürekli izlediğim yabancı diziler var... alttaki alışverişe çıktın mı bu aralar?
alessa Üye cıktımda (açtığım her konuda sana cevap verdim başka soru soran yokmu) alttaki sen cıktınmı?
***BlackrosE*** Üye fare zehiri varsa alarım!! Eminim benim için kesin koyarsın!! Alttaki benim yerime yemek istermisn?
MagNum Üye Konu Sahibi mutluyum diyebilirim bugün alttaki kurtlar vadisini izlermşsn (nerden aklıma geldiyse )
padme Üye hayir.su son gunlerde canim bisey yemek istemiyor eh yaza hazirlik olur barii aromali nestcafe sver misin?
hayir.su son gunlerde canim bisey yemek istemiyor eh yaza hazirlik olur barii aromali nestcafe sver misin?
padme Üye hayir gerek olmuyor. zaten dis goruntum oldukca soguk. evcil hayvanin varmi? (balik,kus kopek,kedi.....)
hayir gerek olmuyor. zaten dis goruntum oldukca soguk. evcil hayvanin varmi? (balik,kus kopek,kedi.....)