omayra Üye hayır (aslında hiç yapmadım, her yer kırıntı olur, gece rüyamda korkuturlar yaa.. Hem daha elimi yüzümü ağzımı yıkamadan kahvaltı edemem ben.) Alttaki salon dansları bilir misin?
hayır (aslında hiç yapmadım, her yer kırıntı olur, gece rüyamda korkuturlar yaa.. Hem daha elimi yüzümü ağzımı yıkamadan kahvaltı edemem ben.) Alttaki salon dansları bilir misin?
Yasminozz Üye hayır sevmem herşey yerinde güzel..... (aynı anda yazmışız omayra yla.. ) alttaki; hiç Ali Sami Yen e gittin mi ??????
hayır sevmem herşey yerinde güzel..... (aynı anda yazmışız omayra yla.. ) alttaki; hiç Ali Sami Yen e gittin mi ??????
omayra Üye He he he çok cazip bir teklif, bence değerlendirmelisin Alttaki üsttekiler arasında sence yeni bir aşk mı doğuyor?
He he he çok cazip bir teklif, bence değerlendirmelisin Alttaki üsttekiler arasında sence yeni bir aşk mı doğuyor?
jewel_ma21 Üye yazık çocuğa be ömrü kısalır yarı yarıya bu çeneyle ugraşılmaz şimdi ama kuma olarak dusunebilirim ilerde alttaki haksızmıyım?
yazık çocuğa be ömrü kısalır yarı yarıya bu çeneyle ugraşılmaz şimdi ama kuma olarak dusunebilirim ilerde alttaki haksızmıyım?
Yasminozz Üye evet.... beni ne doktorlar mühendisler istiyo da haberi yok hıhh......(1 no. lu yalan) alttaki; yaz bir an önce gelsin di mi.....
evet.... beni ne doktorlar mühendisler istiyo da haberi yok hıhh......(1 no. lu yalan) alttaki; yaz bir an önce gelsin di mi.....
Yasminozz Üye " yaz mevsimi " bi an önce gelsin di mi ??????? dio.... alttaki; bu üsttekiler bu sefer beni anlamışlar mıdır sence...????
" yaz mevsimi " bi an önce gelsin di mi ??????? dio.... alttaki; bu üsttekiler bu sefer beni anlamışlar mıdır sence...????
jöly Üye evet yasmi daha anlamadılarsa bir sorun var demekki anlayışlarında... alttaki yaz alışverişine başladın mı?
evet yasmi daha anlamadılarsa bir sorun var demekki anlayışlarında... alttaki yaz alışverişine başladın mı?