S1FR3K1R1C1 Üye <div class='quotetop'>(=damadada= @ Dec 12 2005, 02:39 AM) [post=225762]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> allah korusun hayır alttakı gercekten alttamısın [/b][/quote]hayır üstteyim alttaki 2*10*6*56*80*/20*96-250*20+20065-520+=15121 yapıyor?
<div class='quotetop'>(=damadada= @ Dec 12 2005, 02:39 AM) [post=225762]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> allah korusun hayır alttakı gercekten alttamısın [/b][/quote]hayır üstteyim alttaki 2*10*6*56*80*/20*96-250*20+20065-520+=15121 yapıyor?
mavizeybek Üye üsteki bak ben tekwandoya gittim ona göre ne biçim soru o öyle alttaki bir üstekine hangi taktiği uygulayayım uçan tekmeyse evet uçamayan tekmeyse hayır
üsteki bak ben tekwandoya gittim ona göre ne biçim soru o öyle alttaki bir üstekine hangi taktiği uygulayayım uçan tekmeyse evet uçamayan tekmeyse hayır
Caine Üye valla sen bilirsin ama istersen evet diyeyim üstteki kızma ama alttaki üstteki ne evet dedim ya sen olsan ne derdin???
valla sen bilirsin ama istersen evet diyeyim üstteki kızma ama alttaki üstteki ne evet dedim ya sen olsan ne derdin???
S1FR3K1R1C1 Üye hayır ben korkmadım ama onlar korktu ben hayır derim diye alttaki bu ne anlama geliyor ?
madhead Üye soruların cevapları evet yada hayır olmayacak mı? alttaki hiç sinirden duvara yumruk attın mı?
S1FR3K1R1C1 Üye <div class='quotetop'>(hyz53 @ Dec 13 2005, 08:30 AM) [post=226289]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> soruların cevapları evet yada hayır olmayacak mı? alttaki hiç sinirden duvara yumruk attın mı? [/b][/quote]ewet alttaki şuan mönitöre'mi bakıyorsun..
<div class='quotetop'>(hyz53 @ Dec 13 2005, 08:30 AM) [post=226289]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> soruların cevapları evet yada hayır olmayacak mı? alttaki hiç sinirden duvara yumruk attın mı? [/b][/quote]ewet alttaki şuan mönitöre'mi bakıyorsun..
hidayet Üye <span style="color:#FF0000">evet</span> yazdığını görebilmek için bakıyorum alttaki kardeşim askerliğini yaptınmı
<span style="color:#FF0000">evet</span> yazdığını görebilmek için bakıyorum alttaki kardeşim askerliğini yaptınmı
Caine Üye yazmasaydım konu tıkanıp kalırdı işişitşit alttaki kadınların beynini okumak istermiydin? ( inşallah bir bayana denk gelmez )
yazmasaydım konu tıkanıp kalırdı işişitşit alttaki kadınların beynini okumak istermiydin? ( inşallah bir bayana denk gelmez )
madhead Üye valla çok zor bi soru..hem evet hem hayır..yerine göre alttaki hiç mıhlama yedin mi? (karadenize özgü bi yemek)
valla çok zor bi soru..hem evet hem hayır..yerine göre alttaki hiç mıhlama yedin mi? (karadenize özgü bi yemek)
darkred Üye tabiki evet alttaki kurtlar vadisini izlermisin ? (şuanda o diziyi izliyorumda ondan sordum )