sarkmaz Üye Nayır alttaki hiç Nayır nolamaz dedin mi?(cevabı Nevet olarak geleceğini tahmin ediyorum )
Salihyet Üye Hayır [Hackercihan msn'de hallet derdini huzur bozmaya hakkın yok] altımdaki hiç huzur bozdunmu???
Hayır [Hackercihan msn'de hallet derdini huzur bozmaya hakkın yok] altımdaki hiç huzur bozdunmu???
chawush Üye hayır [ şehir dışına çıkamıyoruz yurd dışınamı çıkacaz ] alttaki başkasının hattından kendine kontör yolladınmı [izinsizce ]
hayır [ şehir dışına çıkamıyoruz yurd dışınamı çıkacaz ] alttaki başkasının hattından kendine kontör yolladınmı [izinsizce ]
depresif Üye EVET Ben esnafım kankam yaa sürüyle atmışımdır.(vicdan azabı çekiyorum ama) Alttaki hiç kalp kırmadan mutlu oldun mu? ( bu sezen şarkısıydı ama )
EVET Ben esnafım kankam yaa sürüyle atmışımdır.(vicdan azabı çekiyorum ama) Alttaki hiç kalp kırmadan mutlu oldun mu? ( bu sezen şarkısıydı ama )
S1FR3K1R1C1 Üye evet küçükken kızın birinin saçını yakmış gibi bişey yaptımtış alttaki sen küçükken kaç yaşındaydın
S1FR3K1R1C1 Üye <div class='quotetop'>(sarkmaz @ Dec 9 2005, 07:32 AM) [post=224944]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> hayır alttaki iyimisin [/b][/quote]eywallah alla razı olsun iyiyim alttaki en korktuğun hayvan ?
<div class='quotetop'>(sarkmaz @ Dec 9 2005, 07:32 AM) [post=224944]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> hayır alttaki iyimisin [/b][/quote]eywallah alla razı olsun iyiyim alttaki en korktuğun hayvan ?
mavizeybek Üye <div class='quotetop'>(sarkmaz @ Dec 6 2005, 05:41 AM) [post=222862]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> EVET alttaki omerta ne biliyormusun [/b][/quote] zuhahah evet omerta online mafya oyunudur --------------------------------- bu arada en korktuğum hayvan bana ciddi bir şekilde zarar vereceğini anladığım hayvandır alttaki bana borç verir misin?
<div class='quotetop'>(sarkmaz @ Dec 6 2005, 05:41 AM) [post=222862]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> EVET alttaki omerta ne biliyormusun [/b][/quote] zuhahah evet omerta online mafya oyunudur --------------------------------- bu arada en korktuğum hayvan bana ciddi bir şekilde zarar vereceğini anladığım hayvandır alttaki bana borç verir misin?
mavizeybek Üye soru mu şimdi bu bana hakarettir!!!! alttaki üstekinden sende gıcık kaptın mı