Erencivelek Üye saat başı yiyo garibim : : evet Alttaki hiç bilgisayar oynarken sinirlenip klavye yada mause'u parçaladığın oldumu?
saat başı yiyo garibim : : evet Alttaki hiç bilgisayar oynarken sinirlenip klavye yada mause'u parçaladığın oldumu?
NeedLeFLuff Üye walla ne diyim çok yaratıcıyımdır ve boomerang niyetine cd kullandığım çok oldu D hımmm alttaki söle bakim 4895*3159=? D
walla ne diyim çok yaratıcıyımdır ve boomerang niyetine cd kullandığım çok oldu D hımmm alttaki söle bakim 4895*3159=? D
NeedLeFLuff Üye ohooooo hemde kaç kere hatta bugün bile atıldım D alttaki sen hiç hoparlör patlattın mı ?? (ne alakaysa D )
ohooooo hemde kaç kere hatta bugün bile atıldım D alttaki sen hiç hoparlör patlattın mı ?? (ne alakaysa D )
ChavRash Emekli Yönetici Konu Sahibi 2 sub woofer (+) 5+1 hoperlör 2+1'e indi yani Evet Alttaki hiç çocuk kalmayı istediğin zamanlar oldumu ?
2 sub woofer (+) 5+1 hoperlör 2+1'e indi yani Evet Alttaki hiç çocuk kalmayı istediğin zamanlar oldumu ?
AntiTuk Üye Originally posted by ChavRash@Oct 4 2005, 12:46 AM 2 sub woofer (+) 5+1 hoperlör 2+1'e indi yani Evet Alttaki hiç çocuk kalmayı istediğin zamanlar oldumu ? [post=184370]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... olmadı genelde halimden memnunum bana buyarışmada söylenmemesi geren 2 kelimeyi söylermisin?
Originally posted by ChavRash@Oct 4 2005, 12:46 AM 2 sub woofer (+) 5+1 hoperlör 2+1'e indi yani Evet Alttaki hiç çocuk kalmayı istediğin zamanlar oldumu ? [post=184370]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... olmadı genelde halimden memnunum bana buyarışmada söylenmemesi geren 2 kelimeyi söylermisin?
ChavRash Emekli Yönetici Konu Sahibi Oyunda soracağımız sorunun cevabı Evet ya da Hayır olmasına dikkat edelim ve ona göre soru soralım. Ben devam ediyorum: Sevdiğin birinin kalbini kırdın mı hiç ? Genişletmek için tıkla ...
Oyunda soracağımız sorunun cevabı Evet ya da Hayır olmasına dikkat edelim ve ona göre soru soralım. Ben devam ediyorum: Sevdiğin birinin kalbini kırdın mı hiç ? Genişletmek için tıkla ...
PcM@STéR Üye Evet, Çoğu Kez... :'( Kod: Karşılık Beklemeden Sadece ALLAH c.c rızası İçin yardım ettinmi Birine ?
Evet, Çoğu Kez... :'( Kod: Karşılık Beklemeden Sadece ALLAH c.c rızası İçin yardım ettinmi Birine ?
slayer Üye :EVET: o kişi için yardım etmişimdir en azından uğraşmısımdır "code" içinde BBcode kullanılırmı (IPB) zor olduysa bi önceki mesaja bak ;
:EVET: o kişi için yardım etmişimdir en azından uğraşmısımdır "code" içinde BBcode kullanılırmı (IPB) zor olduysa bi önceki mesaja bak ;
slayer Üye Originally posted by hüseyin@Oct 17 2005, 06:11 PM evet kullanılırmış alttaki hiç altına kaçırdın mı? ; [post=193346]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... hah düş tuzağıma "code" içinde bbcode kullanılmıyor_!!!! --------------------------- mecburen beden dersinde atmışımdır.... internet kafede sıra yüzünden kavga ettinmi_???
Originally posted by hüseyin@Oct 17 2005, 06:11 PM evet kullanılırmış alttaki hiç altına kaçırdın mı? ; [post=193346]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... hah düş tuzağıma "code" içinde bbcode kullanılmıyor_!!!! --------------------------- mecburen beden dersinde atmışımdır.... internet kafede sıra yüzünden kavga ettinmi_???
Caine Üye evet ve bu yüzden sporu bırakdım ve kilo almaya başladım sen bilirsin jewel D alttakiii işişitşitşitş huhuuuu hiç aklına bazen çok sinirlendiğin birinin kafasına baltayla vurup arka bahçeye gömmek istediğin oldu mu? D yaw çok mu sadistçe oldu :
evet ve bu yüzden sporu bırakdım ve kilo almaya başladım sen bilirsin jewel D alttakiii işişitşitşitş huhuuuu hiç aklına bazen çok sinirlendiğin birinin kafasına baltayla vurup arka bahçeye gömmek istediğin oldu mu? D yaw çok mu sadistçe oldu :
jewel_ma21 Üye bilmemmi D yok oyle gomme filan dusunmedim ben direk oldurup olay mahalinde birakmayi dusunmustum D alttaki uuuoooooppp hic ailene kizip evi dagittigi oldumu bakim???
bilmemmi D yok oyle gomme filan dusunmedim ben direk oldurup olay mahalinde birakmayi dusunmustum D alttaki uuuoooooppp hic ailene kizip evi dagittigi oldumu bakim???