gknky Üye evet ama genelde maxi deyim alttaki bi kız için kardeşine(kardeşim dediğine) ihanet ettinmi???
barabelli Üye bıraz oyle oldu ama gerıde kalıcak onlar duzelıcek kusura kalmasın altakkı telfonun 6600 mı
bıraz oyle oldu ama gerıde kalıcak onlar duzelıcek kusura kalmasın altakkı telfonun 6600 mı
gknky Üye evet eğer bu kişide benm en yakınımsa ve benim sevdiğim,7 ay çıktığım ,deliler gbi aşık olduğum uğruna ölümü bile göze aldığım kız sa ve benm en yakınımsa.....(yorumsuz...) alttaki kardeşinin deli gbi sevdiği kızla çıktınmı?
evet eğer bu kişide benm en yakınımsa ve benim sevdiğim,7 ay çıktığım ,deliler gbi aşık olduğum uğruna ölümü bile göze aldığım kız sa ve benm en yakınımsa.....(yorumsuz...) alttaki kardeşinin deli gbi sevdiği kızla çıktınmı?
keano Üye evet yedim, tadsiz tuzsuz sabun kivaminda biseydi alttaki 10 Mart'da Trivium konserine gidicem desem inanir misin?
evet yedim, tadsiz tuzsuz sabun kivaminda biseydi alttaki 10 Mart'da Trivium konserine gidicem desem inanir misin?
Yasminozz Üye fena değill...ama bu evet hayır oyunu...cvbı evet ya da hayır olabilcek sorular sorcaksın yanii.. alttaki; hiç uçağa bindin mi ??
fena değill...ama bu evet hayır oyunu...cvbı evet ya da hayır olabilcek sorular sorcaksın yanii.. alttaki; hiç uçağa bindin mi ??