ouSahin Üye "hayır" daha yaş kaç Bu arada arkadaşlar özür oo soru için aslında sormıyacaktımm ama özür altaki:PS2 var mı?
"hayır" daha yaş kaç Bu arada arkadaşlar özür oo soru için aslında sormıyacaktımm ama özür altaki:PS2 var mı?
madhead Üye hayır..oyunlarla fazla aram yok..bazen pc oyunlarına takılırım öyle.. alttaki hiç sınıfta kaldın mı?
swedeniz Üye evet psp alttaki bilgisayarınn arkasındaki güçkaynağının o kırmızı düğmesini ters yöne doğru çekebilirmisin?
evet psp alttaki bilgisayarınn arkasındaki güçkaynağının o kırmızı düğmesini ters yöne doğru çekebilirmisin?
S1FR3K1R1C1 Üye Çok düşmüşümdür ßen Çok yaramazdım hatta kafamda 2 3 tane kırık wardır alttaki Bügün bayram Namazına Gittinmi ?
Çok düşmüşümdür ßen Çok yaramazdım hatta kafamda 2 3 tane kırık wardır alttaki Bügün bayram Namazına Gittinmi ?
S1FR3K1R1C1 Üye yohk ama geçen sınav wardı iş yüzünden sınava giremedim 10 sene sonra ilk defa sınava girecektim alttaki liseyemi gidiyorsun..
yohk ama geçen sınav wardı iş yüzünden sınava giremedim 10 sene sonra ilk defa sınava girecektim alttaki liseyemi gidiyorsun..
DJMaHo Üye Yememmi ayıp etim küçükken annem çıplak ayakla yere basınca popoma popoma vuruodu alttaki hiç pc hacklerdinmi????
Yememmi ayıp etim küçükken annem çıplak ayakla yere basınca popoma popoma vuruodu alttaki hiç pc hacklerdinmi????