ChaLLenGeR Üye Nein Alttaki bi sınava çalışmadın ve zayıf aldın içinden bundan sonra hep çalışcam 5 alcam diyipte çalışmadığın oluyo mu ( ki bana hep oluyo )
Nein Alttaki bi sınava çalışmadın ve zayıf aldın içinden bundan sonra hep çalışcam 5 alcam diyipte çalışmadığın oluyo mu ( ki bana hep oluyo )
SANCAR Üye ayıpsın kardeş tabii ki EVETTT alttakine soruyorum... ölümüne sevdiğin insan okulda sabah törenine bornozla gelmesi istese yaparmıydın ??
ayıpsın kardeş tabii ki EVETTT alttakine soruyorum... ölümüne sevdiğin insan okulda sabah törenine bornozla gelmesi istese yaparmıydın ??
S1FR3K1R1C1 Üye <div class='quotetop'>(slayer @ Dec 20 2005, 11:55 PM) [post=232274]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> hayır.. Yapmazdım... manyakmıyım yaw... Önce eve gelsinde bi prova yapalım... Deilmi_??? [/b][/quote]sevinçten unuttun herhalde birde soru sorsaydın daha güzel olacaktı amağ Alttaki jeniffer Lopez'i seviyormusun.
<div class='quotetop'>(slayer @ Dec 20 2005, 11:55 PM) [post=232274]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> hayır.. Yapmazdım... manyakmıyım yaw... Önce eve gelsinde bi prova yapalım... Deilmi_??? [/b][/quote]sevinçten unuttun herhalde birde soru sorsaydın daha güzel olacaktı amağ Alttaki jeniffer Lopez'i seviyormusun.
S1FR3K1R1C1 Üye <div class='quotetop'>(DefectoR @ Dec 21 2005, 12:47 PM) [post=232536]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> sanırım şimdi ediyorum işlerimin yoğunluğundan dolayı... [/b][/quote]yani şimdi sen beni ihmal ettin alttaki bu similey'leri seviyormusun
<div class='quotetop'>(DefectoR @ Dec 21 2005, 12:47 PM) [post=232536]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> sanırım şimdi ediyorum işlerimin yoğunluğundan dolayı... [/b][/quote]yani şimdi sen beni ihmal ettin alttaki bu similey'leri seviyormusun
S1FR3K1R1C1 Üye hayır ama domuz yerine keriz demiştim alttaki dal kalkar kartal salkar kartal salkar dal kalkar. hızlı bir şekilde diyebilirmisin ?
hayır ama domuz yerine keriz demiştim alttaki dal kalkar kartal salkar kartal salkar dal kalkar. hızlı bir şekilde diyebilirmisin ?