DiaBLoS Admin DiaBLoS' Alıntı: 14 senede sadece 4 beraberlik alabilen Galatasaray'ın kazanması çok büyük süpriz olur . Kadıköy de ezici üstünlüğü olan Fenerbahçe yine kazanır diyorum . Büyük bir süpriz olur ise de berabere biter . Genişletmek için tıkla ... Tebrik ediyorum kendimi ve Fenerbahceyi .
DiaBLoS' Alıntı: 14 senede sadece 4 beraberlik alabilen Galatasaray'ın kazanması çok büyük süpriz olur . Kadıköy de ezici üstünlüğü olan Fenerbahçe yine kazanır diyorum . Büyük bir süpriz olur ise de berabere biter . Genişletmek için tıkla ... Tebrik ediyorum kendimi ve Fenerbahceyi .
ismail Üye Frksylyc' Alıntı: cuneyt cakir macin onune gecmezse biz (gs)yeneriz.fb son haftalarda gol kisirligi yasiyor.ve ustune onlar daha yorgun.bakalim. Genişletmek için tıkla ... Adam ileriyi görüyor tebrikler - - - Eklendi - - - codblackops2' Alıntı: Fenerlilıgınıze hayran kaldım fener 2-1 alırsa alır yoksa beraberlik bekliyorum. Genişletmek için tıkla ... Bu adamda ileriyi görüyor tebrikler kardeşim
Frksylyc' Alıntı: cuneyt cakir macin onune gecmezse biz (gs)yeneriz.fb son haftalarda gol kisirligi yasiyor.ve ustune onlar daha yorgun.bakalim. Genişletmek için tıkla ... Adam ileriyi görüyor tebrikler - - - Eklendi - - - codblackops2' Alıntı: Fenerlilıgınıze hayran kaldım fener 2-1 alırsa alır yoksa beraberlik bekliyorum. Genişletmek için tıkla ... Bu adamda ileriyi görüyor tebrikler kardeşim