hidayet02 Üye 1- Güneş: Görünce 'Mahsun'Vari 'Güneşi Gördüm' Dedim 2- Nefret: Güneş'le Bağdaştıramadım, Demekki Güneş'i Görmeden Paçayı Sıvamamak Gerekiyor 3- Yalnız: Şimdi Anlıyorum Nefretin Nereden Geldiğini, Yalnızım Dostlarım Yalnız 4- Kalem: Ne Alakaya Maydanoz Bu? Klavye Olsaydı Olurdu Belki 5- Öfke: Yok Arkadaş Demekki Özümde Kötülük Varmış Yeni Gördüm Nefret, Yalnız, Öfke Bunlar Olduktan Sonra Güneş'i Balçıkla Sıvasanda Fayda Etmez Be Eee Kalem Ne Alaka? Neyse Ya Çenem Düştü İyi Forumlar
1- Güneş: Görünce 'Mahsun'Vari 'Güneşi Gördüm' Dedim 2- Nefret: Güneş'le Bağdaştıramadım, Demekki Güneş'i Görmeden Paçayı Sıvamamak Gerekiyor 3- Yalnız: Şimdi Anlıyorum Nefretin Nereden Geldiğini, Yalnızım Dostlarım Yalnız 4- Kalem: Ne Alakaya Maydanoz Bu? Klavye Olsaydı Olurdu Belki 5- Öfke: Yok Arkadaş Demekki Özümde Kötülük Varmış Yeni Gördüm Nefret, Yalnız, Öfke Bunlar Olduktan Sonra Güneş'i Balçıkla Sıvasanda Fayda Etmez Be Eee Kalem Ne Alaka? Neyse Ya Çenem Düştü İyi Forumlar
Aybin.Kilic Üye sigara (kullanıyorum hırs (hırslı birisiyim sevgi ( ihtiras ? sonuç ! Hönk bu ne anlama geliyor acaba
sigara (kullanıyorum hırs (hırslı birisiyim sevgi ( ihtiras ? sonuç ! Hönk bu ne anlama geliyor acaba
WaLLcoT Üye rabbace' Alıntı: Mobilim Hiçbirşey göremiyorum yani bi hiçim öyle mi Genişletmek için tıkla ... Opera kullan görüntüyü aç de görürsün
rabbace' Alıntı: Mobilim Hiçbirşey göremiyorum yani bi hiçim öyle mi Genişletmek için tıkla ... Opera kullan görüntüyü aç de görürsün