Kǔr Şâd Üye Sebep | Sepebsiz terk edişler.. Zevk | Zevkli işleri severim.. Kahve | Anlamsız, hiç sevmem kahveyi. Öfke | Evet, burası doğru..
Sebep | Sepebsiz terk edişler.. Zevk | Zevkli işleri severim.. Kahve | Anlamsız, hiç sevmem kahveyi. Öfke | Evet, burası doğru..
AHMED... Üye aşk = nişanlıyım :-) kağıt , kalem = yakında nikah var mucize = bu ne için bi yorum bulmadım , suçlu = bunada bi yorum yok
aşk = nişanlıyım :-) kağıt , kalem = yakında nikah var mucize = bu ne için bi yorum bulmadım , suçlu = bunada bi yorum yok
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap kitap sigara yağmur mucize GÜNEŞ Sadece GÜNEŞ kelimesi soyadım ile uyuşuyor. Diğerlerinin benle hiçbir alakası yok
kitap sigara yağmur mucize GÜNEŞ Sadece GÜNEŞ kelimesi soyadım ile uyuşuyor. Diğerlerinin benle hiçbir alakası yok
TheComet Üye Böyle şeylere itibar etmeyin arkadaşlar.Sizi ancak siz temsil edebilirsiniz.Bu resimdeki kelimeleri görerek olacak iş değil.
Böyle şeylere itibar etmeyin arkadaşlar.Sizi ancak siz temsil edebilirsiniz.Bu resimdeki kelimeleri görerek olacak iş değil.