___kaptan___
Üye
-
Konu Sahibi
-
ilk defa duydum netspeed i hemen araştırıyorumnetSpeed oneriyorum ben ucuz ve iyi bir alternatif turkneti bende onermiyorum
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
benim takıldığım noktada burası satış sonrası hizmet konusunda sıkıntı yaşamak istemiyorumTürknete sakın bulaşma.. Fiyatlar reklamlar aldatmasın seni. Muhatap bulamazsın aylarca İnternetsiz kalırsın fatura ödersin ama ilgilenen bulamazsın..
Kayseri de yaşıyorum bu vb bir sorun yaşar mıyım bilemiyorum ama şu an için 12-24 mbps hız alabileceğim akk sonrası 8 mbps e düşse sorun olmaz 75tl üzerinde olmayacak bir paket ve servis sağlayıcı firma arıyorumistanbul gibi büyük yerdeysen turknet interneti evine kadar çeker ama benim gibi samsun gibi bir ilde yaşıyor isen turk telekom geliyor kutudan 1 kablo çıkarıyor o kabloyu evine taşıyıp modem ayarlarını yapmak zorunda kalırsın. ben hepsini bildiğim için bunu kendime sıkıntı etmedim .ve turknet'e geçtim 12 13 mps hız alıyorum kayıplar var ama bunu sıkıntı etmiyorum. 4k filimi rahatlıkla izleyebiliyorum. ve aylık 150 -200 gb arası internet kullanıyorum akk yok tahahut yok 60 tlye.
ve şuanda kadar en fazla 700 gb kullanabildim.
60 tl türknetilk defa duydum netspeed i hemen araştırıyorum
benim takıldığım noktada burası satış sonrası hizmet konusunda sıkıntı yaşamak istemiyorum
Kayseri de yaşıyorum bu vb bir sorun yaşar mıyım bilemiyorum ama şu an için 12-24 mbps hız alabileceğim akk sonrası 8 mbps e düşse sorun olmaz 75tl üzerinde olmayacak bir paket ve servis sağlayıcı firma arıyorum
60 tl türknet
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
siteye gir adres bilgilerinle sorgula doğru olarak ne kadar hız alabilirsin onu da öğrenirsin
Peki türk Telekom da önereceğiniz bir tarife var mı? Kota ve hız sorunu yaşamak istemiyorumŞimdilik en iyisi türk Telekom oda cok yaygın oldugu için ikinci olarak turkcell superonline
Sony Xperia XZ Premium cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben 200 gb 24 hızlı paket kullanıyorum bulundugum bölgede en ezlısı bu 200 gb geçince 8 düşüyor hız suan hızım bu 1080 kalitede youtube den takılmadan video izleyebiliyorum modem dahil 80 tlPeki türk Telekom da önereceğiniz bir tarife var mı? Kota ve hız sorunu yaşamak istemiyorum
Teşekkür ederim, bakacağımBen 200 gb 24 hızlı paket kullanıyorum bulundugum bölgede en ezlısı bu 200 gb geçince 8 düşüyor hız suan hızım bu 1080 kalitede youtube den takılmadan video izleyebiliyorum modem dahil 80 tl
Sen orda alt yapı ne destekliyorsa alabileceğin hız o olurTeşekkür ederim, bakacağım
Her yerde uydunet olmuyor pek ama yinede superonline alt yapı türk Telekom dan alsalarda destekleri oluyor yardımcı olurlarUydunetin hizmetlerini incele istersen
Mağduriyet yerlerinde seçeneğin azalıyor ama birde turkcell Süper onlineye bak son çare bulaş telekoma bulunduğun yerde farklı hizmet seçenekleri var
Alabilirsin türk Telekom 200 gb lı paket alabilirsin 50 gb cok az evde cok video izleyip cok kişi kullanıyorsanız ama suan en iyi alt yapı varsa bana gore türkcell süperonlineÖncelikle lokasyon kayserinin hacılar ilçesi, ev telefonu mevcut 24 yılı aşkındır kullanıyoruz, geçenlerde türk Telekom arayıp internet satışı hakkında bilgi vermiş ama kardeşim anlamadığı için kabul etmemiş, alt yapı konusunda bilgim yok ama sorgulama yapınca 24mbps hız çıkıyor ve değişiklik gösterebilir diye uyarı çıkıyor.
Türknet e gelmek istiyorum online ön başvuru yaptım sonra Türksat ta çalışan akrabamı aradım durumu izah ettim o da düzenlenen kurul toplantılarında turknet hakkında iyi şeyler söylenmiyor dedi ne açıdan dedim ;" internet i bağlandıktan sonra satış sonrası hizmet ulaşabileceğin birini bulmak zor bulaşma" dedi
Turkcell Superonline a gelince de kota dan dolayı almak istediğim tarife fiyatları yüksek oluyor !
Uyduneti inceledim; 24mbps 50gb akn 67₺ 50gb sonrası vereceği hız nedir acaba?
Turkcell Superonline ın alt yapısına bakmadım bir de ona bakacağımAlabilirsin türk Telekom 200 gb lı paket alabilirsin 50 gb cok az evde cok video izleyip cok kişi kullanıyorsanız ama suan en iyi alt yapı varsa bana gore türkcell süperonline
Eger türk Telekom alt yapı kullanıyorsa direk türk Telekom gec sıkıntı olabilir türkcell deTurkcell Superonline ın alt yapısına bakmadım bir de ona bakacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?