AIS Üye Genc007' Alıntı: Harun abi yanlışlıkla bayanı seçmiş. Kadın üye yazıyor. Abla sanıyorlar. Genişletmek için tıkla ... Düzenlesin
Genc007' Alıntı: Harun abi yanlışlıkla bayanı seçmiş. Kadın üye yazıyor. Abla sanıyorlar. Genişletmek için tıkla ... Düzenlesin
Baydırman Moderator TurkSaw' Alıntı: Düzenlesin Genişletmek için tıkla ... Foruma girdiği yokki harun abimin
AIS Üye Genc007' Alıntı: Foruma girdiği yokki harun abimin Genişletmek için tıkla ... Tamam The Pancar' Alıntı: Forum seviyesi güzelmiş Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
Genc007' Alıntı: Foruma girdiği yokki harun abimin Genişletmek için tıkla ... Tamam The Pancar' Alıntı: Forum seviyesi güzelmiş Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
AIS Üye SoulsEagle' Alıntı: Bu etkinlik başlamaz Genişletmek için tıkla ... Başlar ama bitmez Son düzenleme: 15 Eki 2016
AIS Üye 0MG90' Alıntı: ifade kullandı, banlayın Genişletmek için tıkla ... Şimdiye kadar çok ifade kullandım
AIS Üye Genc007' Alıntı: Harun abiye kayyum atansın Genişletmek için tıkla ... Bence Pınar ablayı bekleyelim
Baydırman Moderator TurkSaw' Alıntı: Minoo Genişletmek için tıkla ... @minoo gel ve hakkındaki tartışmalara son ver. Ve şu etkinliği başlat kurban olam abi.
TurkSaw' Alıntı: Minoo Genişletmek için tıkla ... @minoo gel ve hakkındaki tartışmalara son ver. Ve şu etkinliği başlat kurban olam abi.
AIS Üye 0MG90' Alıntı: ifade kullandı, banlayın Genişletmek için tıkla ... İfadeyi kaldırır mısın? Son düzenleme: 18 Eki 2016
Baydırman Moderator Harun abi eğer ben forumda değilken gelip etkinliği başlatırsan beni yazma etkinliğe. @minoo Son düzenleme: 18 Eki 2016