Revengeful Emekli Yönetici SHS' Alıntı: minoo elendiğine göre bitse artık, bende bildirimden kurtulsam Genişletmek için tıkla ... bkz: Konu izleme.
SHS' Alıntı: minoo elendiğine göre bitse artık, bende bildirimden kurtulsam Genişletmek için tıkla ... bkz: Konu izleme.
SHS Üye Revengeful' Alıntı: bkz: Konu izleme. Genişletmek için tıkla ... sistemde bug var, kim mesaj yazsa senin cevap en iyi olarak işaretlendi bildirimi geliyor
Revengeful' Alıntı: bkz: Konu izleme. Genişletmek için tıkla ... sistemde bug var, kim mesaj yazsa senin cevap en iyi olarak işaretlendi bildirimi geliyor
Revengeful Emekli Yönetici SHS' Alıntı: sistemde bug var, kim mesaj yazsa senin cevap en iyi olarak işaretlendi bildirimi geliyor Genişletmek için tıkla ... O ilerleyen günlerde düzeltilecek
SHS' Alıntı: sistemde bug var, kim mesaj yazsa senin cevap en iyi olarak işaretlendi bildirimi geliyor Genişletmek için tıkla ... O ilerleyen günlerde düzeltilecek
smartphone007 Üye Genc007' Alıntı: gulu gulu | Sayfa 2 - MaxiCep bu sayfada smartphone007 ifade kullanmış. @minoo Genişletmek için tıkla ... Aynen doğru
Genc007' Alıntı: gulu gulu | Sayfa 2 - MaxiCep bu sayfada smartphone007 ifade kullanmış. @minoo Genişletmek için tıkla ... Aynen doğru
Baydırman Moderator smartphone007' Alıntı: Neden? Genişletmek için tıkla ... birisine hakaret etsem bu tarz bir soru sorardi herhalde.
smartphone007' Alıntı: Neden? Genişletmek için tıkla ... birisine hakaret etsem bu tarz bir soru sorardi herhalde.
smartphone007 Üye Genc007' Alıntı: birisine hakaret etsem bu tarz bir soru sorardi herhalde. Genişletmek için tıkla ... Biliyorum sadece neden adamım onu sordum
Genc007' Alıntı: birisine hakaret etsem bu tarz bir soru sorardi herhalde. Genişletmek için tıkla ... Biliyorum sadece neden adamım onu sordum
Baydırman Moderator smartphone007' Alıntı: Biliyorum sadece neden adamım onu sordum Genişletmek için tıkla ... zalim minoonun oyunlarina ortak olmadığın bu düzene karşı çıktıgin için.
smartphone007' Alıntı: Biliyorum sadece neden adamım onu sordum Genişletmek için tıkla ... zalim minoonun oyunlarina ortak olmadığın bu düzene karşı çıktıgin için.
smartphone007 Üye Genc007' Alıntı: zalim minoonun oyunlarina ortak olmadığın bu düzene karşı çıktıgin için. Genişletmek için tıkla ... Tamam anladım şimdi
Genc007' Alıntı: zalim minoonun oyunlarina ortak olmadığın bu düzene karşı çıktıgin için. Genişletmek için tıkla ... Tamam anladım şimdi
Baydırman Moderator smartphone007' Alıntı: Tamam anladım şimdi Genişletmek için tıkla ... anlamak iyidir
Baydırman Moderator smartphone007' Alıntı: Aynen ifade kullanallmanım Genişletmek için tıkla ... minoo teyze kızıyor