NEXUS Üye 0MG90' Alıntı: Pisko edeb. hocası derse geldi hepimizi dövdü Genişletmek için tıkla ... Bizim hocada sınıfta 4 kişi harici ( 4 kişinin arasında bende varım ) 30 kişi kaldı hatta bilerek bıraktı. Sınavdan 70-75 alan vardı performans ı unutmuş. Sözlüsüne 0-50 vermiş gıcıklık için 20 kişiyj e bıraktı getirenlerde 20-25-30 civarı aldı
0MG90' Alıntı: Pisko edeb. hocası derse geldi hepimizi dövdü Genişletmek için tıkla ... Bizim hocada sınıfta 4 kişi harici ( 4 kişinin arasında bende varım ) 30 kişi kaldı hatta bilerek bıraktı. Sınavdan 70-75 alan vardı performans ı unutmuş. Sözlüsüne 0-50 vermiş gıcıklık için 20 kişiyj e bıraktı getirenlerde 20-25-30 civarı aldı
SHS Üye 0MG90' Alıntı: Pisko edeb. hocası derse geldi hepimizi dövdü Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun
minoo Üye Konu Sahibi .NeXuS.' Alıntı: Ben 1 ay öksürmüstüm 2 sene önce nisanda hiç gitmedim okula Genişletmek için tıkla ... Ben ağustosta öksürmeye bi başladım, ekimde hala öksürüyodum bi ara. Verem oldum sandım la o zaman. Çok korkmuştum.
.NeXuS.' Alıntı: Ben 1 ay öksürmüstüm 2 sene önce nisanda hiç gitmedim okula Genişletmek için tıkla ... Ben ağustosta öksürmeye bi başladım, ekimde hala öksürüyodum bi ara. Verem oldum sandım la o zaman. Çok korkmuştum.
NEXUS Üye minoo' Alıntı: Ben ağustosta öksürmeye bi başladım, ekimde hala öksürüyodum bi ara. Verem oldum sandım la o zaman. Çok korkmuştum. Genişletmek için tıkla ... Ama benim durum çok iyidi , okula 1 ay gitmedim raporlu olmasıda ayrı güzeldi.
minoo' Alıntı: Ben ağustosta öksürmeye bi başladım, ekimde hala öksürüyodum bi ara. Verem oldum sandım la o zaman. Çok korkmuştum. Genişletmek için tıkla ... Ama benim durum çok iyidi , okula 1 ay gitmedim raporlu olmasıda ayrı güzeldi.
0MG90 Üye Çüş oha yuhh Bildirdiğim rapora eyvallah ciğer diyen yöneticiyi merak ediyorum Son düzenleme: 14 Ocak 2015
minoo Üye Konu Sahibi 0MG90' Alıntı: Çüş oha yuhh Bildirdiğim rapora eyvallah ciğer diyen yöneticiyi merak ediyorum Genişletmek için tıkla ... İfade kullanmamak için gerçekten zor duruyorum. Hangi yönetici olduğnu göremiyor musun?
0MG90' Alıntı: Çüş oha yuhh Bildirdiğim rapora eyvallah ciğer diyen yöneticiyi merak ediyorum Genişletmek için tıkla ... İfade kullanmamak için gerçekten zor duruyorum. Hangi yönetici olduğnu göremiyor musun?
Mesut Aktaş Emekli Yönetici minoo' Alıntı: İfade kullanmamak için gerçekten zor duruyorum. Hangi yönetici olduğnu göremiyor musun? Genişletmek için tıkla ... eski sistem yok tabiki
minoo' Alıntı: İfade kullanmamak için gerçekten zor duruyorum. Hangi yönetici olduğnu göremiyor musun? Genişletmek için tıkla ... eski sistem yok tabiki
Baydırman Moderator polam234' Alıntı: Süper demek istedin herhalde? Genişletmek için tıkla ... züper kelimesini nasıl bilmezsin?
polam234' Alıntı: Süper demek istedin herhalde? Genişletmek için tıkla ... züper kelimesini nasıl bilmezsin?
SHS Üye The Schook' Alıntı: züper kelimesini nasıl bilmezsin? Genişletmek için tıkla ... bende merak ediyorum
The Schook' Alıntı: züper kelimesini nasıl bilmezsin? Genişletmek için tıkla ... bende merak ediyorum