UpOneTR Üye YaşlıTaşCocuk54' Alıntı: Rasgele bişey yazdım eski konular çıktı orda gördüm bide mürteza yazmış konuya ben böyle yapmıyom ama baktım mesajına alıntı yaparak aynısı Genişletmek için tıkla ... Derhal ceza puani almalı o kadar uyardik arkadaşi
YaşlıTaşCocuk54' Alıntı: Rasgele bişey yazdım eski konular çıktı orda gördüm bide mürteza yazmış konuya ben böyle yapmıyom ama baktım mesajına alıntı yaparak aynısı Genişletmek için tıkla ... Derhal ceza puani almalı o kadar uyardik arkadaşi
SHS Üye Mr. Turk' Alıntı: Derhal ceza puani almalı o kadar uyardik arkadaşi Genişletmek için tıkla ... İlginç
Mr. Turk' Alıntı: Derhal ceza puani almalı o kadar uyardik arkadaşi Genişletmek için tıkla ... İlginç
minoo Üye Konu Sahibi Açın o zaman Zeki Müren dinleyin bi. Gözlerim vagonları dolaştı üzgün üzgüüüüün
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap minoo' Alıntı: Olum bana teyze deyip durmayın la Genişletmek için tıkla ... Apla iyimi
smartphone007 Üye minoo' Alıntı: Olum bana teyze deyip durmayın la Genişletmek için tıkla ... Ne diyelim teyze? Hep @The Schook yüzünden zaten. Asıl suçlu o
minoo' Alıntı: Olum bana teyze deyip durmayın la Genişletmek için tıkla ... Ne diyelim teyze? Hep @The Schook yüzünden zaten. Asıl suçlu o
YaşlıTaşCocuk54 Üye SHS' Alıntı: samimiyete dayanarak yazdım, aşağılama maksadı yok Genişletmek için tıkla ... Anladım ifade kullanılmayınca sorun oluyor
SHS' Alıntı: samimiyete dayanarak yazdım, aşağılama maksadı yok Genişletmek için tıkla ... Anladım ifade kullanılmayınca sorun oluyor
minoo Üye Konu Sahibi YaşlıTaşCocuk54' Alıntı: Anladım ifade kullanılmayınca sorun oluyor Genişletmek için tıkla ... Sevindim sorun çıkmadığına canikocumlar. @SHS @YaşlıTaşCocuk54
YaşlıTaşCocuk54' Alıntı: Anladım ifade kullanılmayınca sorun oluyor Genişletmek için tıkla ... Sevindim sorun çıkmadığına canikocumlar. @SHS @YaşlıTaşCocuk54
minoo Üye Konu Sahibi BLooD_ReG' Alıntı: Apla iyimi Genişletmek için tıkla ... Şimdi burda ifade kullanmak isterdim işte. Şahan'ın olduğu bi tane.
BLooD_ReG' Alıntı: Apla iyimi Genişletmek için tıkla ... Şimdi burda ifade kullanmak isterdim işte. Şahan'ın olduğu bi tane.
SHS Üye minoo' Alıntı: Sevindim sorun çıkmadığına canikocumlar. @SHS @YaşlıTaşCocuk54 Genişletmek için tıkla ... sorunlar bizden uzak Allah'a yakın olsun
minoo' Alıntı: Sevindim sorun çıkmadığına canikocumlar. @SHS @YaşlıTaşCocuk54 Genişletmek için tıkla ... sorunlar bizden uzak Allah'a yakın olsun