Oğuzhan Üye Gerekçeleriniz gerekmedikçe gereksizleri gereksizleştirmeyinskdldkkf zzzzt bzzzttttt Şıpıdık oldurmeli!
Gerekçeleriniz gerekmedikçe gereksizleri gereksizleştirmeyinskdldkkf zzzzt bzzzttttt Şıpıdık oldurmeli!
SHS Üye Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız aradığım mizah Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Baydırman Moderator smartphone007' Alıntı: Senden mi küstü? Genişletmek için tıkla ... forumdan küstü
SHS Üye Oğuzhan' Alıntı: Bizim üniversitede de kardan kurt var. Bkz:Gazi Üniversitesi Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı
Oğuzhan' Alıntı: Bizim üniversitede de kardan kurt var. Bkz:Gazi Üniversitesi Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı
Baydırman Moderator minoo' Alıntı: Ayy beyler mesajlarinizi okurken basim döndü bee. Harbi cok gereksiziz. Genişletmek için tıkla ... konunu canlı tutuyoruz işte teyze.
minoo' Alıntı: Ayy beyler mesajlarinizi okurken basim döndü bee. Harbi cok gereksiziz. Genişletmek için tıkla ... konunu canlı tutuyoruz işte teyze.
Revengeful Emekli Yönetici minoo' Alıntı: Ayy beyler mesajlarinizi okurken basim döndü bee. Harbi cok gereksiziz. Genişletmek için tıkla ... Sayende googledan maxi diyen bu konuyu buluyor ve mesajları görünce geçmişlerini bile siliyorlar
minoo' Alıntı: Ayy beyler mesajlarinizi okurken basim döndü bee. Harbi cok gereksiziz. Genişletmek için tıkla ... Sayende googledan maxi diyen bu konuyu buluyor ve mesajları görünce geçmişlerini bile siliyorlar
minoo Üye Konu Sahibi SHS' Alıntı: Konuda muhabbeti keselim mi? Genişletmek için tıkla ... Tabii ki hayir.
NEXUS Üye bu konuya birşey yazarken 3 kez kontrol ederek gönderiyorum. zombaka' Alıntı: Benide ekle gulen surat Genişletmek için tıkla ... bu nasıl görülmemiş.
bu konuya birşey yazarken 3 kez kontrol ederek gönderiyorum. zombaka' Alıntı: Benide ekle gulen surat Genişletmek için tıkla ... bu nasıl görülmemiş.
minoo Üye Konu Sahibi .NeXuS.' Alıntı: bu konuya birşey yazarken 3 kez kontrol ederek gönderiyorum. bu nasıl görülmemiş. Genişletmek için tıkla ... Nerde la o mesaj
.NeXuS.' Alıntı: bu konuya birşey yazarken 3 kez kontrol ederek gönderiyorum. bu nasıl görülmemiş. Genişletmek için tıkla ... Nerde la o mesaj
NEXUS Üye SHS' Alıntı: @Mert i es geçerek herkes sırayla eleniyor Genişletmek için tıkla ... o zaman benim sıram daha gelmemiş. ama elendim.
SHS' Alıntı: @Mert i es geçerek herkes sırayla eleniyor Genişletmek için tıkla ... o zaman benim sıram daha gelmemiş. ama elendim.
Revengeful Emekli Yönetici SHS' Alıntı: @Mert i es geçerek herkes sırayla eleniyor Genişletmek için tıkla ... Sağ kolum o benim, ne sandın
SHS' Alıntı: @Mert i es geçerek herkes sırayla eleniyor Genişletmek için tıkla ... Sağ kolum o benim, ne sandın
Revengeful Emekli Yönetici .NeXuS.' Alıntı: alıntıdaki mesaja kısa yoldan ulaşma yolu. üstündeki oka tıklamak. Genişletmek için tıkla ... orada ok varmış ya la.. yeni gördüm
.NeXuS.' Alıntı: alıntıdaki mesaja kısa yoldan ulaşma yolu. üstündeki oka tıklamak. Genişletmek için tıkla ... orada ok varmış ya la.. yeni gördüm
SHS Üye .NeXuS.' Alıntı: o zaman benim sıram daha gelmemiş. ama elendim. Genişletmek için tıkla ... kaza seninki Revengeful' Alıntı: Sağ kolum o benim, ne sandın Genişletmek için tıkla ... Yan profil mi diye düşünüyorum hala
.NeXuS.' Alıntı: o zaman benim sıram daha gelmemiş. ama elendim. Genişletmek için tıkla ... kaza seninki Revengeful' Alıntı: Sağ kolum o benim, ne sandın Genişletmek için tıkla ... Yan profil mi diye düşünüyorum hala