AIS Üye Mert' Alıntı: güçlerimizi birleştirebiliriz. ya lanet olsun smiley koyamadığım için evde kendi kendime sinsi gülüşler attım. annem babam görse bu çocuk yurtta kafayı yemiş de gelmiş diyecekler hee Genişletmek için tıkla ... Ne güzel işte
Mert' Alıntı: güçlerimizi birleştirebiliriz. ya lanet olsun smiley koyamadığım için evde kendi kendime sinsi gülüşler attım. annem babam görse bu çocuk yurtta kafayı yemiş de gelmiş diyecekler hee Genişletmek için tıkla ... Ne güzel işte
Baydırman Moderator minoo' Alıntı: Çay içiyom. Ismarliyim mi? Genişletmek için tıkla ... evet teyze son dokuz kişi kalmış. elenin bitsin işte.
minoo' Alıntı: Çay içiyom. Ismarliyim mi? Genişletmek için tıkla ... evet teyze son dokuz kişi kalmış. elenin bitsin işte.
AIS Üye minoo' Alıntı: Tamam çay burda işte için hadi afiyet olsun. Genişletmek için tıkla ... Helva isteyen var mı?
minoo' Alıntı: Tamam çay burda işte için hadi afiyet olsun. Genişletmek için tıkla ... Helva isteyen var mı?
minoo Üye Konu Sahibi polam234' Alıntı: Helva isteyen var mı? Genişletmek için tıkla ... Ayy irmik helvası çekti canım. Ne de güzel yaparım varya..
polam234' Alıntı: Helva isteyen var mı? Genişletmek için tıkla ... Ayy irmik helvası çekti canım. Ne de güzel yaparım varya..
Baydırman Moderator minoo' Alıntı: Tamam çay burda işte için hadi afiyet olsun. Genişletmek için tıkla ... görünmüyor teyze.
minoo' Alıntı: Tamam çay burda işte için hadi afiyet olsun. Genişletmek için tıkla ... görünmüyor teyze.
AIS Üye minoo' Alıntı: Ayy irmik helvası çekti canım. Ne de güzel yaparım varya.. Genişletmek için tıkla ... Yap o zaman The Schook' Alıntı: görünmüyor teyze. Genişletmek için tıkla ... Görünmez çay o
minoo' Alıntı: Ayy irmik helvası çekti canım. Ne de güzel yaparım varya.. Genişletmek için tıkla ... Yap o zaman The Schook' Alıntı: görünmüyor teyze. Genişletmek için tıkla ... Görünmez çay o
Baydırman Moderator polam234' Alıntı: Yap o zaman Görünmez çay o Genişletmek için tıkla ... düzenlediğin mesajı gördüm. yapma öyle.
polam234' Alıntı: Yap o zaman Görünmez çay o Genişletmek için tıkla ... düzenlediğin mesajı gördüm. yapma öyle.
AIS Üye The Schook' Alıntı: düzenlediğin mesajı gördüm. yapma öyle. Genişletmek için tıkla ... Spoiler ile yaptım zaten
The Schook' Alıntı: düzenlediğin mesajı gördüm. yapma öyle. Genişletmek için tıkla ... Spoiler ile yaptım zaten
Baydırman Moderator polam234' Alıntı: Spoiler ile yaptım zaten Genişletmek için tıkla ... fark etmez. her türlü yasak. teyze kızıyor.
polam234' Alıntı: Spoiler ile yaptım zaten Genişletmek için tıkla ... fark etmez. her türlü yasak. teyze kızıyor.
AIS Üye The Schook' Alıntı: fark etmez. her türlü yasak. teyze kızıyor. Genişletmek için tıkla ... O zaman bu olsun
The Schook' Alıntı: fark etmez. her türlü yasak. teyze kızıyor. Genişletmek için tıkla ... O zaman bu olsun
minoo Üye Konu Sahibi Gördüm ben de. Beni @The Schook uyandırdı valla yoksa farketmezdim. Durun çayımı atcam size
minoo Üye Konu Sahibi Yuh başka bi ekran görüntüsü attım yanlışlıkla aman tanrım kalp krizi geçircem sandım. Gördünüz mü lan?
Yuh başka bi ekran görüntüsü attım yanlışlıkla aman tanrım kalp krizi geçircem sandım. Gördünüz mü lan?
minoo Üye Konu Sahibi Bunu atmak istemistim puh abv Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
YaşlıTaşCocuk54 Üye minoo' Alıntı: Yuh başka bi ekran görüntüsü attım yanlışlıkla aman tanrım kalp krizi geçircem sandım. Gördünüz mü lan? Genişletmek için tıkla ... O resimde buraya atılır mı adss
minoo' Alıntı: Yuh başka bi ekran görüntüsü attım yanlışlıkla aman tanrım kalp krizi geçircem sandım. Gördünüz mü lan? Genişletmek için tıkla ... O resimde buraya atılır mı adss