MaxiHan Üye The Schook' Alıntı: bu konuda smiley yasak. etkinliğe katıl ya da katılma fark etmiyor. Genişletmek için tıkla ... Peki bu yüzden ban mı atıyorlar? Neyse üstelemeyeyim madem
The Schook' Alıntı: bu konuda smiley yasak. etkinliğe katıl ya da katılma fark etmiyor. Genişletmek için tıkla ... Peki bu yüzden ban mı atıyorlar? Neyse üstelemeyeyim madem
Baydırman Moderator MaxiHan' Alıntı: Peki bu yüzden ban mı atıyorlar? Neyse üstelemeyeyim madem Genişletmek için tıkla ... şaka galiba. tam bilmiyorum.
MaxiHan' Alıntı: Peki bu yüzden ban mı atıyorlar? Neyse üstelemeyeyim madem Genişletmek için tıkla ... şaka galiba. tam bilmiyorum.
Joker Emekli Yönetici kardeşim beni de diskalifiye et bari aktif olabilirim diye düşünmüştüm ama olmadı bari yer işgal etmeyeyim. @minoo
kardeşim beni de diskalifiye et bari aktif olabilirim diye düşünmüştüm ama olmadı bari yer işgal etmeyeyim. @minoo
SHS Üye The Schook' Alıntı: yaşıt değil misiniz? konuya saldırı var @minoo @Revengeful Genişletmek için tıkla ... Iı deiliz
The Schook' Alıntı: yaşıt değil misiniz? konuya saldırı var @minoo @Revengeful Genişletmek için tıkla ... Iı deiliz
SHS Üye The Schook' Alıntı: doğru biliyormuşum @SHS Genişletmek için tıkla ... Bence ben doğru biliyorum sorarız
The Schook' Alıntı: doğru biliyormuşum @SHS Genişletmek için tıkla ... Bence ben doğru biliyorum sorarız
Baydırman Moderator SHS' Alıntı: Bence ben doğru biliyorum sorarız Genişletmek için tıkla ... profilinde yazıyor