serhad_683
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bu orjinal rom mu kardesim?Buyrun link
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
rar şifresi: blttalas
XDA konusu:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben denemedim forumda gordum tablet coktuyse denemekten bisey cikmaz Xda konusunda kurulumunu yapamazsaniz yaziyor :-)
Deneyen olumlu olumsuz sonuc alan var mi peki?Rom ayni ama engellerin kaldirildigi versyon
Buyrun link
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
rar şifresi: blttalas
XDA konusu:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben denemedim forumda gordum tablet coktuyse denemekten bisey cikmaz Xda konusunda kurulumunu yapamazsaniz yaziyor :-)
arkadaşım 4.4.3 ama jely bean 4.4. ün normalde kitkat olması gerekiyo ama değilbu sürüm 4.2.2 mi
yoksa düşük versi
yonmu
Kardeşim rom u nasıl yükledin ve hangi programla yükledinArkadaşlar bende yükledim sorunsuz çalışıyor ancak eğer siyah ekran sorunu aılrsanız korkmayın bende de oldu adım adım şunları yapıcaksınız
1) Tableti kapatıyoruz
2) Ses açma ve güç tuşuna general mobile yazısı gelinceye kadar basılı tutuyoruz ve gelince elimizi çekiyoruz
3)Bizi recovery menüsüne atıcak
4)Burda 2. Yere geliyoruz ve Yes All User Data diyoruz
5)Bunu yapınca yeniden başlıcak yeniden başlamadan yani general mobile yazısı dönmeden tekrar ses açma ve güç tuşlarına basılı tutuyoruz ve bu işlemi 4 kere daha yapıcaz ( daha uzun veya daha kısa da sürebilir ) ta ki tablet yeniden başlamadan recovery menüsüne geri atıncaya kadar
6)Recovery '^e geri atınca reboot system now diyoruz ve tabletimiz hacklenmiş MDM silinmiş bir şekilde keyfimize bakıyoz
arkadaşım 4.4.3 ama jely bean 4.4. ün normalde kitkat olması gerekiyo ama değil
Arkadaşlar bende yükledim sorunsuz çalışıyor ancak eğer siyah ekran sorunu aılrsanız korkmayın bende de oldu adım adım şunları yapıcaksınız
1) Tableti kapatıyoruz
2) Ses açma ve güç tuşuna general mobile yazısı gelinceye kadar basılı tutuyoruz ve gelince elimizi çekiyoruz
3)Bizi recovery menüsüne atıcak
4)Burda 2. Yere geliyoruz ve Yes All User Data diyoruz
5)Bunu yapınca yeniden başlıcak yeniden başlamadan yani general mobile yazısı dönmeden tekrar ses açma ve güç tuşlarına basılı tutuyoruz ve bu işlemi 4 kere daha yapıcaz ( daha uzun veya daha kısa da sürebilir ) ta ki tablet yeniden başlamadan recovery menüsüne geri atıncaya kadar
6)Recovery '^e geri atınca reboot system now diyoruz ve tabletimiz hacklenmiş MDM silinmiş bir şekilde keyfimize bakıyoz
arkadaşım 4.4.3 ama jely bean 4.4. ün normalde kitkat olması gerekiyo ama değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?