Gerçekleştirilen Buluşmalar Eskişehir Buluşması >Plan<

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Eskişehir Buluşması >Plan<
Öncelikle bütün MaxiCep lilere saygılar..
Arkadaşlar en yakın zamanda eskişehir buluşması düzenlenmesini istiyorum ben yeni yerleştim Eskişehire, uzun zamandır yapılmıyor 2010 başlarında yapsak gelen olur mu?

Eskişehir Kentpark'tan bir kare

Tepkiler: nesto3

may26

Üye
Arkadaşım ben Eskişehirliyim eğer varsa forumda başka Eskişehirliler planlayıp yapabiliriz.

ufku3272

Üye
arkadaşlar ben de eskişehirliyim

bende eskısehırlıyım eseses kikiki eski eski es

may26

Üye
Yavaş yavaş Eskişehirli arkadaşlar çoğalmaya başladı ama biraz daha beklemek lazım belki konuyu görmeyen arkadaşlarda vardır 2010 Ocak ayı içerisinde hep beraber kararlaştırıp Eskişehir buluşmasını gerçekleştirebiliriz.
İrtibatı koparmayalım Eskişehirli arkadaşlarım Saygılarımla

Siz hepiniz Eskişehir'de arkadaş falan mı arıyorsunuzda ilk mesajınızda buluşma yapmak istiyorsunuz ? Şimdiye kadar neredeydiniz..

may26

Üye
Şahsen benim yeterince arkadaşım var ve bu forumdaki herkeste benim arkadaşımdır.Ayrıca forum kurallarında yeni üyeler buluşamaz diye bir kuralda yok sizlerde kendi şehirlerinizde bulunan arkadaşlarınızla planlayıp bir buluşma gerçekleştirebilirsiniz.Bizleri sorgulamak yerine bize destek olsanız daha güzel olurdu

may26

Üye
Buyur gel Salih Arkadaşım misafirimiz olursunuz bekleriz

Salihyet

Üye
eskişehirde bir çok arkadaşım var, maxicep vesile olmuş olur hasret gidermeye gelirim, ayrıca adını sen koy filminde de görülüyor, çok güzel bir yer..

İlginç...

ouSahin

Üye
Eskisi gibi Bir Eskişehir buluşması olmasını istiyoruz buluşursanız resimleri videoları atın

may26

Üye
İnşallah ouSahin organize edelim buluştuktan sonra bol bol fotoğraf ve video yu forumda paylaşırız

Konu Sahibi
o zaman bi süre daha beklesek konuyu okumayan arkadaşlarımız da wardır gelmek isteyenler artarsa yakın zamanda buluşma düzenleyebiliriz..

Bende Bozüyük'lüyüm Eskişehir 30dk bilenler vardır

nesto3

Üye
Bende eskişehirliyim.

kuvars10

Üye
Bende Eskişehirliyim arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...