_YldZEneS_ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Teknolojinin zararları var elbet, lakin faydalarını da göz ardı etmemek gerekir. Genişletmek için tıkla ... valla abi yok sobada kestane yapma falanda her sabah buz gibi sogukta buz gibi evi sobayi yakmaya calisip isitmayan bilemez kaloriferin degerini
OttomaN TigeR' Alıntı: Teknolojinin zararları var elbet, lakin faydalarını da göz ardı etmemek gerekir. Genişletmek için tıkla ... valla abi yok sobada kestane yapma falanda her sabah buz gibi sogukta buz gibi evi sobayi yakmaya calisip isitmayan bilemez kaloriferin degerini
OttomaN TigeR Üye _YldZEneS_' Alıntı: valla abi yok sobada kestane yapma falanda her sabah buz gibi sogukta buz gibi evi sobayi yakmaya calisip isitmayan bilemez kaloriferin degerini Genişletmek için tıkla ... Yorum konuyla alakalı değildi Enes'cim. Teknolojiye lanet eden arkadaşın yorumuna istinaden söyledim.
_YldZEneS_' Alıntı: valla abi yok sobada kestane yapma falanda her sabah buz gibi sogukta buz gibi evi sobayi yakmaya calisip isitmayan bilemez kaloriferin degerini Genişletmek için tıkla ... Yorum konuyla alakalı değildi Enes'cim. Teknolojiye lanet eden arkadaşın yorumuna istinaden söyledim.
_YldZEneS_ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Yorum konuyla alakalı değildi Enes'cim. Teknolojiye lanet eden arkadaşın yorumuna istinaden söyledim. Genişletmek için tıkla ... yani dedigine destek veriyim dedim abi teknolijinin faydasi cok yanlis anlasildiysam affet abi
OttomaN TigeR' Alıntı: Yorum konuyla alakalı değildi Enes'cim. Teknolojiye lanet eden arkadaşın yorumuna istinaden söyledim. Genişletmek için tıkla ... yani dedigine destek veriyim dedim abi teknolijinin faydasi cok yanlis anlasildiysam affet abi
OttomaN TigeR Üye _YldZEneS_' Alıntı: yani dedigine destek veriyim dedim abi teknolijinin faydasi cok yanlis anlasildiysam affet abi Genişletmek için tıkla ... Hah tamam öyleyse, biran yanlış anlaşılmış olabilirim dedim.
_YldZEneS_' Alıntı: yani dedigine destek veriyim dedim abi teknolijinin faydasi cok yanlis anlasildiysam affet abi Genişletmek için tıkla ... Hah tamam öyleyse, biran yanlış anlaşılmış olabilirim dedim.
@@DiAbLo@@ Üye Vay arkadaş be guzine marka soba o kanepe hepsi aynıydı bizim evde Ne günlerdi be doksanlar iyiydi be o zamanları tekrar yaşamak isterdim
Vay arkadaş be guzine marka soba o kanepe hepsi aynıydı bizim evde Ne günlerdi be doksanlar iyiydi be o zamanları tekrar yaşamak isterdim
Furkan Emekli Üye -Pablo Escobar' Alıntı: Sen kalabaliklar icinde yanliz kalmak nedir bilir misin bayim Genişletmek için tıkla ... "Yalnızlığın bir odada tek başına kalmak olduğunu sanıyordu.Oysa yalnızlığın sadece kalabalıklarda hissedilebileceğini bilmiyordu" [ Abbas Maroufi ]
-Pablo Escobar' Alıntı: Sen kalabaliklar icinde yanliz kalmak nedir bilir misin bayim Genişletmek için tıkla ... "Yalnızlığın bir odada tek başına kalmak olduğunu sanıyordu.Oysa yalnızlığın sadece kalabalıklarda hissedilebileceğini bilmiyordu" [ Abbas Maroufi ]