Eskicilere Sesleniyorum!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Eskicilere Sesleniyorum!
Muhabbet etmek için sürekli konu açıyorsunuz, bıktım gerçekten, aynı şeyi ben yapsam (adil) Modlarımız ban veya uyarı verir bana...
Bakın valla yeter abi başka birşey konuşmuyorsunuzki bi konu daha açıyorsunuz sonra muhabbete orda devam ediyorsunuz...
Biliyorum şimdi bütün Eskiciler beni taşa tutacak ama, onlarda gelsin hadi gelin...

Mert

Üye

Enes

Üye

Tepkiler: doctorrr

[/URL]

Kendi açtığın yazdığın konuları görmek istiyorsan kontrol paneli > aboneliklerim yolunu izle böyle ne sen bizi ne de biz seni görmeyiz.

Tepkiler: Enes

doctorrr

Üye
Seni dışlayan yok, çek bi sandalye üsturuplu davrandığın müddetçe biz sana cephe almayız. Dönen muhabbetlere müdahil olamadığın için böyle yapıyorsun

MrExpert

Üye
Hurdağğpciioooğğğğ...

EroL

Emekli Yönetici
Adil yöneticiler diyerek gönderme yapıp Maxicep'te görev alan tüm yöneticileri zan altında bırakamazsın. Şaka olarak söylemiş olsan dahi hiç bir karşılık beklemeden sizlere hizmet veren, hayatında sizler için vakit ayırmış yöneticileri bu sözlerle kırdığınızın farkına varmanız gerekir. Yöneticilerimizin adaletli yada adaletsiz kararlarının böyle basitçe bir şekilde ağza sakız olmasına müsade edemem.

Bu bölüm gereksiz ve deneme mesajları bölümüdür. Bölüm açıklamasında da yazdığı üzere "Konu dışında da yeri olmayan, sadece deneme mesajlarınız burada ! Yeni üyeler, forum özelliklerini deneyebilir ." Bu tanımdan da anlaşılacağı üzere burada açılan konuların ciddiye alınacak bir tarafı yoktur. Bir başkasına zarar vermediğiniz sürece ve abartıya kaçmadığınız sürece bu bölümde istediğiniz kadar konu açabilir, mesaj yazabilir, konu hortlatabilir, gırgır yapabilirsiniz.

Yönetim yada yöneticilerimiz hakkında bir şikayetiniz varsa Site Hakkında burada konu açarak sıkıntınızı dile getirebilirsiniz.

Tepkiler: Joker
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...