eski samsung yeni samsung

samsungun buyumesının nedenı

• Kullanılan toplam oy
    13
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

61semih

Üye
    Konu Sahibi
eski samsung yeni samsung
arkadaşlar samsungun cıksı bellı.ortalıgı kasıp kavuruyor oysakı eskıden boyle degıldı sıradan bır markaydı cep telefonu konusunda.akıllı telefonlar cıktı cıkarlı samsung da cıddı bır pazarpayı buyumesı var bu buyume bence akıllı telefon olmasada e250 modelının fıyat/performansıyla başladı
sizce bukadar buyumesının sebebı nedır.kendı goruslerınızıde merak edıyorum
not : bu benım 61. açtığım konu

bana göre andoid geldi samsung çıktı

Ben samsungun adını bundan 7 yıl önce duydugumda ve e720 D900 Telefonlari elimi alip kullaninca nekadar harika cihazlar yarattiklarinin farkina varip elimdeki nokialari sattim yada rafa kaldirdim. esasen samsung en başindan beri büyük bir sirketti. ben sadece androide baglanmasini yanliş buluorum. evet android küresel bir telefon sistemi olmaya basladi ancak bu gene samsung tarafindan sağlandi. androidin adini gene en iyi samsung taşidi ve büyüttü. zaten diger yazilim firmalarida samsungu tercih etti ilk olarak. sirasiyla htc motorola ve sonyericson bu başariyi yakalayabilmiş durumda. bence tüm teknolojiye egemen olmasi ve nokia gibi firmalari kendi bünyesine bağlamasida an meselesi. yıllık cirolari kat trilyon dolarlarla ölçülür hale geldi. sadece cep telefonuyla deil diger tüm teknolojik aletlerlede bu işi başarabildi. şuanda 3boyutlu tvyonlarindan birine sahibim ve mükemmel diyebilicegim bir ekran kalitesine sahip.

61semih

Üye
    Konu Sahibi
silver021 a katılıyrum ama samsung oylesıne genıs yelpazelı bır holdıng kı telefondan gemı uruetımıne kadar (bu gemılerl sıradan bır kac mılyon dolarlık gemıler degıl) bırcok dalda dunya markası zaten samsung elekrtonık sırketıde oldukca basarılı.andoıt ın basarılı olmasında samsungun,samsungun basarılı olmasındada androıtın katkısı gozardı edılemez bunlara ek olarak nokıanın dusunundekı etkenlerden andoıt ınde etkısı tartısma konusu ama durum ortada

benim ilk samsung telefonum u600 dü tasarımı falan güzeldi ama sağlam gelmedi kayar kapak olduğu için samsung lingy aldım keşke almasaydım 5800 la aynı fiyattaymış ama samsungün yaptığı telefonların tasarımı hoşuma gitti samsung tasarım olayını tutturunca akıllı telefon olayına başladı diğer firmalar gibi

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Samsung eskiden hep kayar-kapaklı tasarım olarak birbirinin aynısı telefonlar yapardı. Nefret ederdim o firmadan ama şu 2 yıldır harika işler çıkartıyor. Artık hem tasarım hem de özellik olarak beğenimi kazanan bir firma oldu o yüzden de zaten Samsung S5620 Monte aldım. Konuya dönersek Samsung'un tutulmasındaki en büyük etken bence tasarımı sonra da Android etkenidir.

hoss

Üye
samsung kendini çok geliştirdi bu tempoyla devam ederse ve nokia androide gecmezsse 2 yıl içinde telefon pazarındaki yeni lider samsusng olacaktır

AYNA

Üye
bencede android etkeni büyüttü..
hatta motorola kaybolmuştu türkiye piyasasında android sayesinde geri geldi mesela..

Samsungun ilerlemesi Android'dir...Nokıa işletim sistemini değiştirmezse batmaktan kurtaramaz kendini...

61semih

Üye
    Konu Sahibi
bencede android etkeni büyüttü..
hatta motorola kaybolmuştu türkiye piyasasında android sayesinde geri geldi mesela..

motorola turkıyeden sılınmedı bılerek turkıye pazarından cekıldı nedenı ise CEM UZAN amerıkalı sırketı dolandıran ilk türk yenı yenı atlattı bu olayı motorola

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...