Eski KonuLarı Gereksiz Yere HortLatanLar İçin Büyük Bir aLkış..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DiaBLoS

Admin
Hortlatanlara bir lakap takalım

Konu Sahibi
bir alkış ta atamtürk için

--------------- Ekleme ---------------

Ben Teşekkür Ederim Desteğiniz İçin

Konu hortlatan arkadaşların çoğu forum kullanımında acemidir diye düşünmekteyim...

Konu Sahibi
DiaBLoS™;980551' Alıntı:
Hortlatanlara bir lakap takalım

HortLakçı - Zombi - Mezarcı Gibi Bişey oLsun..

aynen hemşo kesinlikle katılıyorum o "saol"culara uyuz oluyorum

SaoLasın Hemşom..

Konu hortlatan arkadaşların çoğu forum kullanımında acemidir diye düşünmekteyim...

HakLısın aLperen Abi.. Ben de BiLmeden Çok Konu HortLattım İtiraf Ediyorum.. Ama İsmini Vermeyeyim Dikkatimi Çeken Birkaç Kişi Sırf Mesaj oLsun Diye Eski KonuLara Yorum Yazıyor.. Hani Konu BeLgeseL Gibi Bişey oLsa oLabiLir Deriz.. 3 YıL Önce Nevşehir'de Bir MahaLLede Yangın Çıkmış..
Arkadaşımız Bu Konuya Verdiği Cevap YaLnızca Şu " "

Ne DiyeLim Buna.. Aynı Kişi Başka KonuLara "saol" "tşk" veya Bu İki KeLimeyi Yazmayı Beceremese SmiLey KuLLanıyor.. Bu Kişi 2 Ayda HâLâ Öğrenemedi Mi Yani?? Bu Arkadaş 2 Ayda Tam 500'ün Üzerinde Yorum Yazmış.. Ama 2-3 KeLimeden Başka KeLime KuLLanamıyor Bu da İşin iLginç Tarafı Tabi..

YsF_90

Üye

Ben Teşekkür Ederim Desteğiniz İçin

her zaman her yerde tam destek

dediğin gibi belki acemilerdir, ama MaxiCep benim üye olduğum, takıldığım tek forum. yani bende acemiydim ilk başlarda. ama ben hortlatmadım. bence acemilik değil, biraz mesaj sayısını artırmak için. neyse...

GuNSTuR

Üye
güzel paylaşım olmuş elıne sağlık

Anıl Umut

Emekli Yönetici
aman bu konuda sapıtmasın güme gitmesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...