Eski konular silinse???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Eski konular silinse???
Eski konuları herhangi bi sebep olmaksızın yeniden yukarı taşıyan üyeler oluyor...Bu konular takip edilip silinse güzel olur sanırım
Örneğin 2005 yılında açılan bi konu vardı fenerbahçe şampiyonlar ligine gidermi?
Hangi amaçla niye cevap yazıldığını anlamadım

iyi bir öneri ama genel anlamda işe yarayacak sorun vs silinmesin bu gibi konular silinse çok iyi olur

CK1991

Üye
dünü aydınlatan konular bugünede ışık tutar sitenin db sorunu yoksa bence hiçbi sakıncası yok kalmasından dolayı

Sanırım bununla ilgili bi çalışma yapılıyor zaten, eskileri temizleme gibi bi düşünce vardı hatırladığıma göre...

mservank

Üye
İyi olur yeni gelen üyeler hortlatıyor.

şu sıralar genel temizlik yapılıyor sitemizden:
eger gereksiz olan konu varsa gözden geçirilip siliniyor
eski bilgilerin olması faydalı bir şey,nezaman lazım olcagını bilemezsin

Arazlam

Üye
temizlik yapılıyor deniliyorda ben niye göremiyorum etrafta çok gereksiz yazılar hâla duruyor onları silsek sitenin yarısı gider ama kesinlikle adam gibi bir temizlik şart

o kadar çok konu varki nasıl takip edilsin

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Eski konuların silinmesi hiçbir sitede görülmeyen durumdur ve bizde bunu düşünmüyoruz. Gereksiz eski konulara mesaj atan üyeleri şikayet et butonu ile şikayet ederseniz biz gereken işlemi uyguluyoruz.

Ama güncelliğini hala günümüzde sürdüren 3 yıllık bir konu yukarıya çıktıysa buna hortlatmak denemez.

Tek çözüm şikayettir arkadaşlar. Silmemizi beklemeyin bizden

kurt bey

Üye
bu tür konuların kaldırılması yerine kilitlenmesi yeterli olur bence.

leiche

Emekli Yönetici

haklısın dostum ben daha önce site yöneticilerine bildirmiştim. elinden geldiğince şikayet et buttonuna tıklayarak bildir daha verimli olur. benim önerim konuların kitlenmesi böylelikle tekrar üst konulara gelemezler

enigma

Üye
program, gerekli bilgi ve döküman, güncelliğini yitirmeyecek zaman kısıtlaması olmana konulara hoşçakal demeliyiz. şikayet durumu bana yanlış geldi çünkü yazmayacaksak okuyupta bi yanlışı düzeltmeyeceksek neden ceza yiyelim? silmenin kimseye zararı olmaz bence

Ben şikayet edip kilitletiyorum en kolayı bu silmek çözüm değil...

CanceR

Üye
ya aslından eski konuları değilde aynı açılan konuları ve linkleri ölmüş konular silince iyi olur )

Ozan

Admin
Eski konuları kitlemeye yada silmeye gidebiliriz ama bazı forumlarda yapacagiz bunu en kısa zamanda .

Tepkiler: .NeXuS.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...