ozkan1987 Üye Kaldırdım Telefonda antivüris pekde işe yaramıyor aslında... Apk kurcağınız zaman pc den taratıp öyle kurmak daha mantıklı...
Kaldırdım Telefonda antivüris pekde işe yaramıyor aslında... Apk kurcağınız zaman pc den taratıp öyle kurmak daha mantıklı...
ozkan1987 Üye ersinaksor' Alıntı: Teşekkürler .fu ll yapamıyor muyuz ? Genişletmek için tıkla ... Bu zaten full ki
ozkan1987 Üye Bence sen kullanmasını bilmiyorsun küfür etme. Denedim gayet güzel çalışıyor premiumdur. Talimatları uygula ilk mesajdaki
Bence sen kullanmasını bilmiyorsun küfür etme. Denedim gayet güzel çalışıyor premiumdur. Talimatları uygula ilk mesajdaki
Bab-ı Umut Üye Konu Sahibi as_bay71' Alıntı: File not exsist diyor 11.2017 Genişletmek için tıkla ... Daha güncel sürümü forumda verilmiş. onu indirmeni tavsiye ederim. Buyur link: ESET Mobile Security & Antivirus Premium v3.6.46.0 + Keys Yinede bu sürümü indirmek isterseniz eğer linki yeniledim. birinci mesajdan indirebilirsiniz.
as_bay71' Alıntı: File not exsist diyor 11.2017 Genişletmek için tıkla ... Daha güncel sürümü forumda verilmiş. onu indirmeni tavsiye ederim. Buyur link: ESET Mobile Security & Antivirus Premium v3.6.46.0 + Keys Yinede bu sürümü indirmek isterseniz eğer linki yeniledim. birinci mesajdan indirebilirsiniz.