STaT!C
Üye
-
Konu Sahibi
-
----------Eklendi @ 16:55:56 ---------- Yazıldı @ 16:43:14 ----------
Bi Sorum olucak Arka planda çalışmıyormu kendisi ? ÇIKIŞ yaptığımda kapanıyor gizleme seçeneği yokmu menü tuşuna basarakmı gizli kalacak ?​
eseti kurduğuma kuracağıma pişman oldu silmek istiyorum kaldır dediğimde "kaldırılıyor" ekranı çıkıyor ve öylece kalıyor hiç bir ilerleme yok telefon donuyor :S ne yapıcam?
zaten uygulama yöneticisinden kaldıramıyorum eset kapalı hafıza kartını simkartı çıkarttım öylede denedim yine de kaldıramıyorum üstüne kurmayı deniyim saol.
ilk kurulumda kendisi telefonun hafızasına yükledi telefonun hafızasına kurulu kart takılıykende değilkende silinmiyor. uygulama yöneticisine girdim esetin üstüne gelip kaldır dedim onaylama geldi evet dedim kaldırılıyor ekranı geldi ve öylece bekledi telefon dondu dokunmatik çalışmadı telefonu kapatmaya çalıştım kapanmadı bataryayı çıkardım. üstüne kurmayı denedim az önce kurulumda da dondu ne yapıcam :S
benim amacım şu programı kaldırmak ve şu sorundan kurtulmakdefalarca denedim daha programı etkinleştirmedim bile silmek istiyorum silinmiyor :S uygulama yöneticisi haricinde silebileceğim bi program felan yok mu?
telefonum c6-01 bu program da kaldırmıyor kapanıyor hemen :S bu ne ya off
telefonum c6-01 bu program da kaldırmıyor kapanıyor hemen :S bu ne ya off
Merhaba arkadaşlar
bende c7 var eset yükledim şimdi kaldıramıyorum
yardımcı olabilecek birileri yada programı varmı?
kaldırılıyor diyor ama kalkmıyor tel kilitleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?