erkekler kızlardan büyük olabiliyorken neden kızlar erkekten büyük olamıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pelın_

Konu Sahibi
erkekler kızlardan büyük olabiliyorken neden kızlar erkekten büyük olamıyor
al sana konu tartıs dur

piis ben açacaktım.yapıştırmışsın konuyu hemen
neyse yorumumu yapayım bari..kadınlar aklı başında erkek ister.ayağı yere basan erkek ister.kendini güvende hissetmek ister..onuda kendinden büyük olgun adamlar sağlayabileceğine göre yeterlidir cevap sanırım

aşkın yaşı olmaz
karakter olgunluk yaşta deıl kısıye göre değişir
cok erkek var 30una gelms sorumluluk sahıbı deıl karakterı oturmamıs
cok erkek var 18ınde bıseyler oturmus..
ama erkekler gec olgunlasıyor bu da bır gercek
gerısı ıkı kısı arasındakı mevzu bıze laf düşmez.d

Tepkiler: vapur dumanı

pelın_

Konu Sahibi
aslında olabilir ama işte erkek beynı kızlardan daha gerıde oldugu ıcın kızı doyuramaz yanı
başk anlamlarda dıyıl
gıtmek ıstedıgı yer ayrı olur atıyorumkonular farklı olur ve hıcbı kız çocuk gıbı erkek sevmez

Tepkiler: vapur dumanı

Revengeful

Emekli Yönetici
Bence yaş değil statü önemli Şimdi sen çok başarılı, zeki, yakışıklı 20 yaşında bir adamımı seversin yoksa başarısız fakat diğer statüleri aynı olan birini mi ?

Tepkiler: vapur dumanı ve Tuba.Erva

pelın_

Konu Sahibi
yanı dedım ya olabilir.
o devrede işte tamamen duygusal dedigimiz olay devreye giriyo malum

jeosalih

Üye
Genelde evliliklerde erkek kadından bir kaç yaş daha büyük olur. Diğer arkadaşların da dediği gibi erkekler kadınlara göre daha geç olgunlaşır. Bu önemli bir etmen. Fakat her zaman kadın erkekten daha mı olgun olur acaba bi düşünelim bakalım.
Misal kadınlar ortalama 20 yaşında erkekler ise 25 yaşında olgunlaştığını varsayalım. Yaşları 30 olan kadın ve erkek düşünelim şimdide. Biri 5 senedir olgun, biri ise 10 senedir olgun. Peki sıra geldi asıl soruya, hangisi daha olgun? Verilen örnekteki ilk varsayımı kabullendiğimizde kadın mı daha olgun oluyor yani. Hayır. 25 yaşındaki adam aynı yaştaki kızla aynı olgunluğa sahipse, demek ki aradaki yaş farkının sebebi olgunluk değilmiş.
Olaya birazda başka açıdan bakalım. Kadınlar daha erken yaşlanır. Erken yaşlanırlar derken gözlerinin altını kırışıklıklar kaplar vs vs. Bu varsayımın üzerine gidelim birazda. Bir örnek daha verelim. 30 yaşında bir erkek evlenecem artık dediğinde yaşıtlarınımı veya kendinden büyük birinimi eş olarak arar kendine? Yoksa 20-25 yaşlarında genç, çıtır, taze (bu abartı olabilir) birini mi gözüne kestirir? Demek ki konunun aslında olgunlukla değil erkeğin içgüdüsüyle bir alakası varmış.
Her zaman bunlar geçerli midir, tabiki hayır. Madem herşeye örnek vermeye çalıştım buna da bir örnek vereyim. Eşim benden 3 yaştan daha fazla büyüktür.
Sonuç ne oldu? Aşkın yaşı yoktur derler fakat erkeğin içgüdüsü çoğu zaman bunu unutur.

Tepkiler: Tuba.Erva, vapur dumanı ve pelın_

pelın_

Konu Sahibi
yıne süper bı yorum azına saglık

kadınlar ortlama menopaz yaşı 47 şimdi yeni evlenler biz daha çocuk yapmayı düşünmüyoruz emekli olunca kendi evimize cıkınca vs vs...
25 yaşında evlilik yapmış birisnin hayırlı evlat için 20 25 sene daha bekliye biliyor.

kart

Üye
ben evlendiğimde eşim 21 ben 20 yaşındaydım yani dert değil önemli olan fazlasıyla koşullanmamak...

Erkek korur, kollar, yönetir. Erkek büyüktür, güçtür. Kadın ise dengede tutar erkeği, arkasında durur ama gücünü verende odur. Kadın erkekten küçük olmalıdır ki zamanı gelince erkekten korkmasınıda bilsin.

TheCower

Üye
Evet bu işler böyle hanımlar beyler.

Peygamber efendimiz evlendiğinde 25 yaşındaydı ve kendinden 15 yaş büyük hazret-i Hadîce ile evlendi...
Yani bana göre evlenmesinde sorun yok yeterki anlaşabilsinler...

Erkekler niye kendinden daha küçük bir kızla evleniyor derseniz günümüz zamanına göre bunu yorumlarsak şu ortaya çıkıyor...
Normalde kadınlar daha çabuk yaşlanıyor erkekler ise daha geç...
Toplumda bunu bildiği için evliliklerde erkekler daha büyük oluyor yani birçogu kendinden daha küçük bir hanımefendi ile evleniyor...

Onu bunu bilmem.Bayanın yaşının büyük olması bana itici geliyor...

Tepkiler: pelın_

pelın_

Konu Sahibi
yani erkek büyük olsa sorun olmuyorda bayan büyük olmasın be

spartuas

Üye
Ben seviyim yeter ki benden 1-2 yaş büyük olmasına izin verirdim şahsen

Şans işi,sonuçta yaşla başla yürümüyor ilişkiler

her erkek isterki: narin, arkasindan kosan, onun gozunde belli yerlerde olabilcegi.....

b i r k i z i s t e r.

her kiz: guclu-kuvvetli, arkasindan kosulacak, ugrunda cig tavuktan yemek pisirilecek ......

erkek ister..............

e buda kizin yasini kucuk tutar, erkeginkini buyuk tutar )

onurince

Üye
çok basit kızlar kendinden büyük erkeklerden hoşlanırlar deeneyim ve görmüş geçirmiiş hesabi hany

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...