Nef'i Üye Redoxon_girl' Alıntı: Bu ülke önümüzdeki günlerde Türkiye'den ciddi göç alacak Genişletmek için tıkla ... Özellikle maxicep'ten zenci şart sa ayakkabı boyası ile boyarlar kendilerini ama sonradan farkedilir,çıkar ortaya.
Redoxon_girl' Alıntı: Bu ülke önümüzdeki günlerde Türkiye'den ciddi göç alacak Genişletmek için tıkla ... Özellikle maxicep'ten zenci şart sa ayakkabı boyası ile boyarlar kendilerini ama sonradan farkedilir,çıkar ortaya.
technoshark Üye arkadaşlar bende gidiyorum ! bilginiz olsun hakkınızı helal edin ? ama litvanyaya gidicem
Nef'i Üye Aman gitmeyin ruslar gibi eylem yaparlar "ülkemiz genelev değil,Türkler gelmesin " zaten kendiniz çağırıyosunuz
Aman gitmeyin ruslar gibi eylem yaparlar "ülkemiz genelev değil,Türkler gelmesin " zaten kendiniz çağırıyosunuz
-Emre Üye atmaca508' Alıntı: 10. bin tl versem onları ben buraya getiririm ne gerek var Genişletmek için tıkla ... 10 bin tl vericeğime türkiyedeki yerlere giderim dimi yani ????
atmaca508' Alıntı: 10. bin tl versem onları ben buraya getiririm ne gerek var Genişletmek için tıkla ... 10 bin tl vericeğime türkiyedeki yerlere giderim dimi yani ????
technoshark Üye o şekilde değil arkadaşlar 10.000 tl oldugunda rahat rahat yaşarız orada .. o kadar pahalı olmayan bir mekan yer bile açarız efeler gibi ohh
o şekilde değil arkadaşlar 10.000 tl oldugunda rahat rahat yaşarız orada .. o kadar pahalı olmayan bir mekan yer bile açarız efeler gibi ohh
' KalendeR ' Üye Oraya fazla değil 100 tane Türk'ü sal. Yaklaşık 10 yıl sonraki nüfus oranlarını da bir daha say
Tuba.Erva Üye ' KalendeR '' Alıntı: Oraya fazla değil 100 tane Türk'ü sal. Yaklaşık 10 yıl sonraki nüfus oranlarını da bir daha say Genişletmek için tıkla ...
' KalendeR '' Alıntı: Oraya fazla değil 100 tane Türk'ü sal. Yaklaşık 10 yıl sonraki nüfus oranlarını da bir daha say Genişletmek için tıkla ...