doctorrr Üye delrico' Alıntı: abi sen bide bana sor Genişletmek için tıkla ... zor yaa..kendisiyle muhabbetim olmadı ama yani baya eski ve sayılan bi' üyeymiş gördüğüm kadarıyla...
delrico' Alıntı: abi sen bide bana sor Genişletmek için tıkla ... zor yaa..kendisiyle muhabbetim olmadı ama yani baya eski ve sayılan bi' üyeymiş gördüğüm kadarıyla...
Never_Back_Down Üye delrico' Alıntı: eğer yanlış duymadıysam kanser diye biliyorum Genişletmek için tıkla ... Tekrardan Allah Rahmet eylesin Allah ailesine sabır versin
delrico' Alıntı: eğer yanlış duymadıysam kanser diye biliyorum Genişletmek için tıkla ... Tekrardan Allah Rahmet eylesin Allah ailesine sabır versin
Never_Back_Down Üye enterneoll' Alıntı: Allah Rahmet eylesin kaç yaşındaydı ? ( Genişletmek için tıkla ... Üniversite öğrencisiydi galiba yada yeni mezun
enterneoll' Alıntı: Allah Rahmet eylesin kaç yaşındaydı ? ( Genişletmek için tıkla ... Üniversite öğrencisiydi galiba yada yeni mezun
Emma-Watson Üye zaza' Alıntı: Samsun55" i hatırladım birden bu konulardan nefret ediyorum. ALLAH rahmet eylesin. Genişletmek için tıkla ... aynen bende...
zaza' Alıntı: Samsun55" i hatırladım birden bu konulardan nefret ediyorum. ALLAH rahmet eylesin. Genişletmek için tıkla ... aynen bende...