Oğuzhan Üye İsmail' Alıntı: vay tbr - - - Eklendi - - - tbr ne la tebrikler okey oynaya oynaya Genişletmek için tıkla ... Okeyi nasil poker olarak okudum merak ediyorum.
İsmail' Alıntı: vay tbr - - - Eklendi - - - tbr ne la tebrikler okey oynaya oynaya Genişletmek için tıkla ... Okeyi nasil poker olarak okudum merak ediyorum.
ismail Üye Konu Sahibi byfeci ö,mer ya sen naptın okulu kaçla geçtin 4 mü - - - Eklendi - - - Kabız Civciv' Alıntı: Okeyi nasil poker olarak okudum merak ediyorum. Genişletmek için tıkla ... : ama bunun için bi madayla verebillriz sana
byfeci ö,mer ya sen naptın okulu kaçla geçtin 4 mü - - - Eklendi - - - Kabız Civciv' Alıntı: Okeyi nasil poker olarak okudum merak ediyorum. Genişletmek için tıkla ... : ama bunun için bi madayla verebillriz sana
ismail Üye Konu Sahibi geldikte gelmedik mi dedik - - - Eklendi - - - demiş olabiliriz de olmayabilirizde hayırlısı nasip kısmet
geldikte gelmedik mi dedik - - - Eklendi - - - demiş olabiliriz de olmayabilirizde hayırlısı nasip kısmet