En Zeki Insan Bu!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
En Zeki Insan Bu!!!!
daha once verıldıyse özür dilerimherkeseten en zeki insanın türk olması beni co0k etkıledı sizle paylaşmak istedim yorumları beklıyorum

bizim için resim önemli degilki ne yaptıklarını anlatsan daha güzel olurdu gene de teşekkürler

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sana önemli gelmeyebilir kendi adına konuşsan daha iyi olur diğer arkadslar kimin olduğunu merak edebilirler

bende ediyorum zaten kim olduğunu yazssan iyi olur

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Prof. Dr. Naida Camukova adlı kişi şimdi 30 yaşında ...

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet halis turk

Tamam Zeki insanı BuLduk Bari Bu Yönetsin Türkiye'yi Ben Anlamam bana ne Yaptığını Söylesin

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
d:d

En zeki olup olmadığı tartışılır. Bu kadının özelliği de zaten zeka değil. Hafızası. Hatırladığım kadarıyla bu kadın binlerce kitabı virgülüne kadar hafızasında tutuyordu. Sorduğunuz anda kitabın sayfasını sonuna kadar hatasız, görmeden size okuyabiliyordu.

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hmm olabılır ama senin dedigin gibi tartışılır senın dedıgıne dogru demek yanlıs olur sonucta bunu dunya biliyorrr

Kadın 8 dil biliyor
Türkiye için uçan arabalar yapabileceğini söylüyor
3 yaşında okuma yazma öğrenmiş
2 yıl önce gazeteye çıkmıştı

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadşlar konuyla ilgilendiğiniz için teşekkurler

Salihyet

Üye
beyin göçü bu derece yüksekken, türkiye daha kendine ait araba yapmamış, daha arabayı yapıp uçurması var :S Ancak yaptığımız şey savaşmak..

C01aY

Üye
ne işe yarıyo anlamadım arkadaşlar???

memMmet

Üye
lannn git yaaa en zeki insanmışmuahahhaah

--------------- Ekleme ---------------

bediüzzaman ciltleri sözluklerı bır okumada ezberlıyordu ona bakarsan..bıde sen albert einstein..stephan hawking vs tanımıyorsun galıba.. neyse sayende naidayı da tanıdık..tesekkurler ..emege saygı

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Türkler zaden zeki de çok susturuyolar ve susuyorlar.

ya ne iş yapar neye göre,kim zeki bulmuş...açıklarmısın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...