backspace11 Üye Babamla ----------Eklendi @ 17:52:07 ---------- Yazıldı @ 17:51:02 ---------- pelın_' Alıntı: halkban dan aradılar Genişletmek için tıkla ...
Babamla ----------Eklendi @ 17:52:07 ---------- Yazıldı @ 17:51:02 ---------- pelın_' Alıntı: halkban dan aradılar Genişletmek için tıkla ...
backspace11 Üye minoo' Alıntı: Az önce 2 saat 26 dakika olmak üzere Emrah ile Genişletmek için tıkla ... ms leride say bari ayri kalamiyorsunuz belli
minoo' Alıntı: Az önce 2 saat 26 dakika olmak üzere Emrah ile Genişletmek için tıkla ... ms leride say bari ayri kalamiyorsunuz belli
minoo Üye Annemle. ----------Eklendi @ 14:10:54 ---------- Yazıldı @ 14:10:21 ---------- backspace11' Alıntı: ms leride say bari ayri kalamiyorsunuz belli Genişletmek için tıkla ... Ayrı kalamıyosunuz derken? Arkadaşımla konuşurken de sana soracak değilim, öyle değil mi?
Annemle. ----------Eklendi @ 14:10:54 ---------- Yazıldı @ 14:10:21 ---------- backspace11' Alıntı: ms leride say bari ayri kalamiyorsunuz belli Genişletmek için tıkla ... Ayrı kalamıyosunuz derken? Arkadaşımla konuşurken de sana soracak değilim, öyle değil mi?
Necmati Üye minoo' Alıntı: Annemle. ----------Eklendi @ 14:10:54 ---------- Yazıldı @ 14:10:21 ---------- Ayrı kalamıyosunuz derken? Arkadaşımla konuşurken de sana soracak değilim, öyle değil mi? Genişletmek için tıkla ... sorcan lan Bubamla
minoo' Alıntı: Annemle. ----------Eklendi @ 14:10:54 ---------- Yazıldı @ 14:10:21 ---------- Ayrı kalamıyosunuz derken? Arkadaşımla konuşurken de sana soracak değilim, öyle değil mi? Genişletmek için tıkla ... sorcan lan Bubamla
-efşan Üye en son telefonla konuştum ama o bana cvp vermedi çünkü bnm telefon konuşmuyoo (biliyorum çok iğrençç ıyyy)
en son telefonla konuştum ama o bana cvp vermedi çünkü bnm telefon konuşmuyoo (biliyorum çok iğrençç ıyyy)