bydexer Üye minoo' Alıntı: Yılbaşı gecesi olunca içkiler fora Ondan yanii Genişletmek için tıkla ... Anladım yanlış hatırlamıyosam evdeydiniz,diimi efenim?Yoksa ev dışında o halde sizi düşünmek bile içimi ürpertiyo da
minoo' Alıntı: Yılbaşı gecesi olunca içkiler fora Ondan yanii Genişletmek için tıkla ... Anladım yanlış hatırlamıyosam evdeydiniz,diimi efenim?Yoksa ev dışında o halde sizi düşünmek bile içimi ürpertiyo da
minoo Üye Ben biliyorum başıma gelecek olanı Çıkmadım dışarıya evdeydim Bu arada konudan da uçtuk gittik Neyse..
Ben biliyorum başıma gelecek olanı Çıkmadım dışarıya evdeydim Bu arada konudan da uçtuk gittik Neyse..
bydexer Üye minoo' Alıntı: Ben biliyorum başıma gelecek olanı Çıkmadım dışarıya evdeydim Bu arada konudan da uçtuk gittik Neyse.. Genişletmek için tıkla ... Olsun efenim,forum ne için var bu arada evde olmanız içine su serpti
minoo' Alıntı: Ben biliyorum başıma gelecek olanı Çıkmadım dışarıya evdeydim Bu arada konudan da uçtuk gittik Neyse.. Genişletmek için tıkla ... Olsun efenim,forum ne için var bu arada evde olmanız içine su serpti
bydexer Üye DiaBLoS' Alıntı: Sevgilimle ... Genişletmek için tıkla ... minoo' Alıntı: Sevgilimle Genişletmek için tıkla ... Yoksa siz,siz hayır hayır,bu olamaz
DiaBLoS' Alıntı: Sevgilimle ... Genişletmek için tıkla ... minoo' Alıntı: Sevgilimle Genişletmek için tıkla ... Yoksa siz,siz hayır hayır,bu olamaz
Revengeful Emekli Yönetici bydexer' Alıntı: Yoksa siz,siz hayır hayır,bu olamaz Genişletmek için tıkla ... ... ----------Eklendi @ 19:20:33 ---------- Yazıldı @ 19:17:02 ---------- Bu arada telefon sapığı ile konuştum Bir arkadaşı rahatsız ediyormuş telefonu ben açtım
bydexer' Alıntı: Yoksa siz,siz hayır hayır,bu olamaz Genişletmek için tıkla ... ... ----------Eklendi @ 19:20:33 ---------- Yazıldı @ 19:17:02 ---------- Bu arada telefon sapığı ile konuştum Bir arkadaşı rahatsız ediyormuş telefonu ben açtım
minoo Üye bydexer' Alıntı: Yoksa siz,siz hayır hayır,bu olamaz Genişletmek için tıkla ... Amannn Allah korusun Şaka yaptm benim sevgilim yok Son iki kişi sevgilimle deyince ben de gaza geldim yazdım En son şeyle konuştum Anıl ile
bydexer' Alıntı: Yoksa siz,siz hayır hayır,bu olamaz Genişletmek için tıkla ... Amannn Allah korusun Şaka yaptm benim sevgilim yok Son iki kişi sevgilimle deyince ben de gaza geldim yazdım En son şeyle konuştum Anıl ile
DiaBLoS Admin bydexer' Alıntı: Yoksa siz,siz hayır hayır,bu olamaz Genişletmek için tıkla ... Aman Allah korusun len Senin ağzın ne diyor öyle ..! Sus bakim
bydexer' Alıntı: Yoksa siz,siz hayır hayır,bu olamaz Genişletmek için tıkla ... Aman Allah korusun len Senin ağzın ne diyor öyle ..! Sus bakim