__xXx__ Üye başbakanımız sayın recep tayyip erdoğan ile konuştum bayramımı kutladı telefon görüşmem bitince babaannem kim aradı dedi durumu anlattım hadi ya o seni nerden tanıyor dedi artık ölmek istiyorum
başbakanımız sayın recep tayyip erdoğan ile konuştum bayramımı kutladı telefon görüşmem bitince babaannem kim aradı dedi durumu anlattım hadi ya o seni nerden tanıyor dedi artık ölmek istiyorum
'Patron Üye Konu Sahibi pyrrhos91' Alıntı: ebemle Genişletmek için tıkla ... Astrosman' Alıntı: bende Genişletmek için tıkla ... Liseliler Sizi Handeyle Konustum.
pyrrhos91' Alıntı: ebemle Genişletmek için tıkla ... Astrosman' Alıntı: bende Genişletmek için tıkla ... Liseliler Sizi Handeyle Konustum.
SHS Üye babamla ----------Eklendi @ 18:32:38 ---------- Yazıldı @ 18:31:55 ---------- 'Patron' Alıntı: Liseliler Sizi Handeyle Konustum. Genişletmek için tıkla ... sende herkese liseli diyon, noldu liseye gitmedin mi
babamla ----------Eklendi @ 18:32:38 ---------- Yazıldı @ 18:31:55 ---------- 'Patron' Alıntı: Liseliler Sizi Handeyle Konustum. Genişletmek için tıkla ... sende herkese liseli diyon, noldu liseye gitmedin mi