omerynd Üye en son mu. hatırlayamadım ki. bayağıdır param yok ama düşüneyim bir. hımmmmm galiba geçen iftar için 35 lira vermiştim
en son mu. hatırlayamadım ki. bayağıdır param yok ama düşüneyim bir. hımmmmm galiba geçen iftar için 35 lira vermiştim
fireman87 Üye pelın_' Alıntı: baya bi düşündümm de ben haftalardır para harcamıyorum Genişletmek için tıkla ... Evden çııkmayı dene
pelın_' Alıntı: baya bi düşündümm de ben haftalardır para harcamıyorum Genişletmek için tıkla ... Evden çııkmayı dene
pelın_ Konu Sahibi Dolgore' Alıntı: Evden çııkmayı dene Genişletmek için tıkla ... haklısın ewde tek başım aölcem sanırım recep ivedik 3 komşularr yanlız başıma ölcem burda
Dolgore' Alıntı: Evden çııkmayı dene Genişletmek için tıkla ... haklısın ewde tek başım aölcem sanırım recep ivedik 3 komşularr yanlız başıma ölcem burda
Elektr0 Üye pelın_' Alıntı: baya bi düşündümm de ben haftalardır para harcamıyorum Genişletmek için tıkla ... sabah kalkınca yüz yıkama yok desene pistanbullu deyecem aklıma hüseyim abim geliyoo
pelın_' Alıntı: baya bi düşündümm de ben haftalardır para harcamıyorum Genişletmek için tıkla ... sabah kalkınca yüz yıkama yok desene pistanbullu deyecem aklıma hüseyim abim geliyoo
Dafny Üye Dolgore' Alıntı: Evden çııkmayı dene Genişletmek için tıkla ... Ben de evden çıkmıyorum ama birileri alıyor
Dolgore' Alıntı: Evden çııkmayı dene Genişletmek için tıkla ... Ben de evden çıkmıyorum ama birileri alıyor