omayra Üye İlaç aldım, hastalandım, geçmiyor bi türlü. Sonra da moral olsun diye saçlarımı accık kestirdim ve fön çektirdim, güzel oldu yakıştı
İlaç aldım, hastalandım, geçmiyor bi türlü. Sonra da moral olsun diye saçlarımı accık kestirdim ve fön çektirdim, güzel oldu yakıştı
Yasminozz Üye omayra' Alıntı: İlaç aldım, hastalandım, geçmiyor bi türlü. Sonra da moral olsun diye saçlarımı accık kestirdim ve fön çektirdim, güzel oldu yakıştı Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun omayra.. bende saçlarıma fön çektirdim bu akşam..en son oraya para verdim yani..
omayra' Alıntı: İlaç aldım, hastalandım, geçmiyor bi türlü. Sonra da moral olsun diye saçlarımı accık kestirdim ve fön çektirdim, güzel oldu yakıştı Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun omayra.. bende saçlarıma fön çektirdim bu akşam..en son oraya para verdim yani..
_dumanist_ Üye eti cinin 1,25 ytl olmasını tekrar ve tekrar veysel amcaya kınayarak pop kek aldım aslında eti cin alıcaktım ama eve dönerken param yetmedi napiyimm
eti cinin 1,25 ytl olmasını tekrar ve tekrar veysel amcaya kınayarak pop kek aldım aslında eti cin alıcaktım ama eve dönerken param yetmedi napiyimm
Yasminozz Üye omayra' Alıntı: sağolasın Bu arada aynı gün fön çektirmişiz hehehee yoksa kardeş miyiz Genişletmek için tıkla ... hehehe olabilir..dna mı istesek... bugün kendime meyveli soda aldım çilekli bi de kumru aldım...onlara verdim en son para...gerçi kumruma göz dikenler oldu ama neseee...
omayra' Alıntı: sağolasın Bu arada aynı gün fön çektirmişiz hehehee yoksa kardeş miyiz Genişletmek için tıkla ... hehehe olabilir..dna mı istesek... bugün kendime meyveli soda aldım çilekli bi de kumru aldım...onlara verdim en son para...gerçi kumruma göz dikenler oldu ama neseee...