omayra Üye hımmm.. uzun zaman önce.. hatırlamıyorum bile Alttaki, en son ne zaman gülmekten çenen ağrıdı?
padme Üye aci ama gercek 4 ay once.onun disinda cok nadir gulumserim. en son ne zaman cep telefonuna maxi cepten program yukledin?
aci ama gercek 4 ay once.onun disinda cok nadir gulumserim. en son ne zaman cep telefonuna maxi cepten program yukledin?
omayra Üye Ben anlamam hiç bu işlerden.. Yüklemedim telefonuma bişey o yüzden.. Alttaki en son ne zaman biri kalbini kırdı?
Ben anlamam hiç bu işlerden.. Yüklemedim telefonuma bişey o yüzden.. Alttaki en son ne zaman biri kalbini kırdı?
POWER Üye omerymn_81' Alıntı: tşk güzel paylaşım Genişletmek için tıkla ... Ne alaka ya Neyse aşağıdaki hiç korsan cd aldın mı?
omerymn_81' Alıntı: tşk güzel paylaşım Genişletmek için tıkla ... Ne alaka ya Neyse aşağıdaki hiç korsan cd aldın mı?
ouSahin Üye chadashh' Alıntı: abuuu delisinn alttakii en fazla kaç kızla aynı anda çıktın? Genişletmek için tıkla ... 3 kız ama birini seviodum birini sevmek üzereydim öbürünü sevmiodum ama maksat fazlalık en son ne zaman yemek yedin??
chadashh' Alıntı: abuuu delisinn alttakii en fazla kaç kızla aynı anda çıktın? Genişletmek için tıkla ... 3 kız ama birini seviodum birini sevmek üzereydim öbürünü sevmiodum ama maksat fazlalık en son ne zaman yemek yedin??
ouSahin Üye chadashh' Alıntı: off dur hatırlatmaa yaa 4 saat öncee alttakii en son ne zaman sevgilinle konuştun? Genişletmek için tıkla ... sende bunu hatırlatma ayrıldık yaaa.....dün en son son olarak ne yaptın?
chadashh' Alıntı: off dur hatırlatmaa yaa 4 saat öncee alttakii en son ne zaman sevgilinle konuştun? Genişletmek için tıkla ... sende bunu hatırlatma ayrıldık yaaa.....dün en son son olarak ne yaptın?
dr-jake Üye memuriyet asalet sınavında 200 sorunun 190 tanesini yanımdakinden geçirdim :ıslık en son ne zaman yalan söyledin?
memuriyet asalet sınavında 200 sorunun 190 tanesini yanımdakinden geçirdim :ıslık en son ne zaman yalan söyledin?
prince of hell Üye 3 yıl önce okulda arada vesikalık çekilmeyi saymazsak ama o mecburiyetten alttaki en son nezaman banyo yaptın
3 yıl önce okulda arada vesikalık çekilmeyi saymazsak ama o mecburiyetten alttaki en son nezaman banyo yaptın
prince of hell Üye hiç alttaaki sen en son nezaman birini dövdün çok şiddet meraklısı oldu yaw öptün olsun o