padme Üye sinav ve ardindan hokkabaz.simdide yeni james bondu bekliyorum merakla.gelene kadar baska bir filme gidermiyim bilinmez bir sinema tutkunu olarak.
sinav ve ardindan hokkabaz.simdide yeni james bondu bekliyorum merakla.gelene kadar baska bir filme gidermiyim bilinmez bir sinema tutkunu olarak.
Yasminozz Üye ængelus' Alıntı: hokkabaz.. çok sıkıcıydı : Genişletmek için tıkla ... +1.... evet çok sıkıcıydı ama hipnoz kısmı baya ii di ayrıca evde de.... pembe panter (steve martin).....güzel deildi.....: ayrılık (jenifer aniston).....güzel deildi.....: 50 ilk öpücük(adam sandler,drew barrymore).....idare eder.....l: garez (sarah michelle gellar).....kötü...
ængelus' Alıntı: hokkabaz.. çok sıkıcıydı : Genişletmek için tıkla ... +1.... evet çok sıkıcıydı ama hipnoz kısmı baya ii di ayrıca evde de.... pembe panter (steve martin).....güzel deildi.....: ayrılık (jenifer aniston).....güzel deildi.....: 50 ilk öpücük(adam sandler,drew barrymore).....idare eder.....l: garez (sarah michelle gellar).....kötü...
MagNum Üye Testere 3 ßugün İzLedim 1-2 ye Göre Çok Geride KaLmış ßi fiLm Testereyi Her Zaman GeriLim-Korku FiLmLerinin İçinde En İyi Görürdüm Ama FikirLerim Değişti
Testere 3 ßugün İzLedim 1-2 ye Göre Çok Geride KaLmış ßi fiLm Testereyi Her Zaman GeriLim-Korku FiLmLerinin İçinde En İyi Görürdüm Ama FikirLerim Değişti
Nazy Üye Testere 3 İlk Çıkan (Saw) Filme Göre Batırmışlar Ama Fena Sayılmaz (Birincisini İzlediğimde Yastığa Sımsıkı Sarılmış, Yastığı Isıryodum Böyle Film mi Olur Abi Yaa Kadına Ateş Et Artık Diee Bağrıyorum Duruyodu Salak)
Testere 3 İlk Çıkan (Saw) Filme Göre Batırmışlar Ama Fena Sayılmaz (Birincisini İzlediğimde Yastığa Sımsıkı Sarılmış, Yastığı Isıryodum Böyle Film mi Olur Abi Yaa Kadına Ateş Et Artık Diee Bağrıyorum Duruyodu Salak)
Defrag Üye Silicon towers paranıza ve vaktinize yazık. The New WorLd izlenmeye değer destansı bir aşk hikayesi.
***BlackrosE*** Üye Testere ama beklediğimdn daha ii herkese tavsiye ederim asıl oyuncu ve oyun kim onu öğreniorsunuz!!.. Ama sölemem izleyin!!
Testere ama beklediğimdn daha ii herkese tavsiye ederim asıl oyuncu ve oyun kim onu öğreniorsunuz!!.. Ama sölemem izleyin!!
dertliyim Üye İSKELET ANAHTAR korku filmi diye izlemiştim ama bi türlü korkamadım artık adam gibi bir korku filmi izlemek istiyorum önerilerinizi bekliyorum
İSKELET ANAHTAR korku filmi diye izlemiştim ama bi türlü korkamadım artık adam gibi bir korku filmi izlemek istiyorum önerilerinizi bekliyorum
neander Üye 300 Spartalı, muhteşem bir film herkese tavsiye ederim. Herkes bu filmden ders çıkarabilir....
CanceR Üye lodos04075' Alıntı: Kutsal Damacana çok Komik Ama Küfürlü Izlemenizi Tavsiye Ederim Genişletmek için tıkla ... izlicem filimlerşn arasında ama bi türlü izleyemedim s
lodos04075' Alıntı: Kutsal Damacana çok Komik Ama Küfürlü Izlemenizi Tavsiye Ederim Genişletmek için tıkla ... izlicem filimlerşn arasında ama bi türlü izleyemedim s