minoo Üye Arkadaşlar oyun değiştirilmiştir.En son değil en çok takım yazılacak.1350. sayfadan itibaren geçerlidir. Bol şans deyip başlıyorum. Bjk
Arkadaşlar oyun değiştirilmiştir.En son değil en çok takım yazılacak.1350. sayfadan itibaren geçerlidir. Bol şans deyip başlıyorum. Bjk
Revengeful Emekli Yönetici Tamam abi de.. Benim ayarlarım ona uygun değil sayfa 675 teyim Bjk Gs (bu arada ben GS diyorum ha.. BJk halit abi için. Onu sayma )
Tamam abi de.. Benim ayarlarım ona uygun değil sayfa 675 teyim Bjk Gs (bu arada ben GS diyorum ha.. BJk halit abi için. Onu sayma )
minoo Üye Revengeful' Alıntı: Tamam abi de.. Benim ayarlarım ona uygun değil sayfa 675 teyim Bjk Gs (bu arada ben GS diyorum ha.. BJk halit abi için. Onu sayma ) Genişletmek için tıkla ... Mertcim artık takımlar sayılacağı için bjk yazma.gs yaz sadece. bende de 675.sorun değil o. Bjk
Revengeful' Alıntı: Tamam abi de.. Benim ayarlarım ona uygun değil sayfa 675 teyim Bjk Gs (bu arada ben GS diyorum ha.. BJk halit abi için. Onu sayma ) Genişletmek için tıkla ... Mertcim artık takımlar sayılacağı için bjk yazma.gs yaz sadece. bende de 675.sorun değil o. Bjk
ChavRash Emekli Yönetici Konu değişik bir formatta tekrar açılacak arkadaşlar. Oradan devam edelim açılınca.