zaza Üye minoo' Alıntı: Liderliği bırakmam ben kimseye Bjk Bjk Genişletmek için tıkla ... 1 sene sonrada böyle konaşabilecekmisin gs
minoo' Alıntı: Liderliği bırakmam ben kimseye Bjk Bjk Genişletmek için tıkla ... 1 sene sonrada böyle konaşabilecekmisin gs
CoDeYs Üye gs. --------------- Ekleme --------------- zaza' Alıntı: sen sen ol sivereklilerle inatlaşma Gs bilen bilir bizdeki inadı ya yaparsın ya yaparsın Genişletmek için tıkla ... bu urfa inadımı yoksa aslan inadımı anlamadım
gs. --------------- Ekleme --------------- zaza' Alıntı: sen sen ol sivereklilerle inatlaşma Gs bilen bilir bizdeki inadı ya yaparsın ya yaparsın Genişletmek için tıkla ... bu urfa inadımı yoksa aslan inadımı anlamadım
zaza Üye Pınarcım ben inad edenlerle inatlaşırım sen benimkileri görmediğin için bilmiyorsun sonunda ölümde olsa vazgeçmem Urfa değil siverek inadı Galatasaray
Pınarcım ben inad edenlerle inatlaşırım sen benimkileri görmediğin için bilmiyorsun sonunda ölümde olsa vazgeçmem Urfa değil siverek inadı Galatasaray
CoDeYs Üye sende siverek inadı varsa bizdede mardin inadı var arkadaş --------------- Ekleme --------------- gs.
sende siverek inadı varsa bizdede mardin inadı var arkadaş --------------- Ekleme --------------- gs.