'Maxi Genç Üye Fenerbahce Bayrağı SancakTır Kadıköyde Kanaryamın Forması Tarih yazar arması TarafTarın ŞanLısı LaciverTi sarısı Sporcusu Kralı Bir efsane FENERBAHÇE FENERBAHÇE CumhuriyeTi Hem sarısı hem LaciverTi CoşTuruyor Bu miLLeTi !! FENERBAHÇE CUMHURİYETİ !!
Fenerbahce Bayrağı SancakTır Kadıköyde Kanaryamın Forması Tarih yazar arması TarafTarın ŞanLısı LaciverTi sarısı Sporcusu Kralı Bir efsane FENERBAHÇE FENERBAHÇE CumhuriyeTi Hem sarısı hem LaciverTi CoşTuruyor Bu miLLeTi !! FENERBAHÇE CUMHURİYETİ !!
'Maxi Genç Üye JayJayyy' Alıntı: bir gün herkes fenerbahçeli olacak Genişletmek için tıkla ... O şeref sadece bize aiT oLacak
JayJayyy' Alıntı: bir gün herkes fenerbahçeli olacak Genişletmek için tıkla ... O şeref sadece bize aiT oLacak
'Maxi Genç Üye haltie' Alıntı: kalan 364 günde herkes beşiktaşlı olacak Genişletmek için tıkla ... beşikTaşLıLarın işLerine geLdiğinde bursaLı oLmaLarı gibi ama yemezLer
haltie' Alıntı: kalan 364 günde herkes beşiktaşlı olacak Genişletmek için tıkla ... beşikTaşLıLarın işLerine geLdiğinde bursaLı oLmaLarı gibi ama yemezLer
minoo Üye Beşiktaş --------------- Ekleme --------------- _Xanax_' Alıntı: beşikTaşLıLarın işLerine geLdiğinde bursaLı oLmaLarı gibi ama yemezLer Genişletmek için tıkla ... biz bursalı olmadık sadece sizin kaybetmenize sevindik bu farkı anlamıyosunuz işte BEŞİKTAŞ
Beşiktaş --------------- Ekleme --------------- _Xanax_' Alıntı: beşikTaşLıLarın işLerine geLdiğinde bursaLı oLmaLarı gibi ama yemezLer Genişletmek için tıkla ... biz bursalı olmadık sadece sizin kaybetmenize sevindik bu farkı anlamıyosunuz işte BEŞİKTAŞ
minoo Üye haltie' Alıntı: Bu kadar olur Beşiktaş şereftir şeref beşiktaştır. Genişletmek için tıkla ... ağzına sağlık BEŞİKTAŞ
haltie' Alıntı: Bu kadar olur Beşiktaş şereftir şeref beşiktaştır. Genişletmek için tıkla ... ağzına sağlık BEŞİKTAŞ
haltie Üye oyunun amacı takım adı yazmak tartışma yaratmak değil.amaç tartışma yaratmaksa burasıda orası değil. son sözümüz her zaman beşiktaş
oyunun amacı takım adı yazmak tartışma yaratmak değil.amaç tartışma yaratmaksa burasıda orası değil. son sözümüz her zaman beşiktaş
haltie Üye haltie' Alıntı: oyunun amacı takım adı yazmak tartışma yaratmak değil.amaç tartışma yaratmaksa burasıda orası değil. son sözümüz her zaman beşiktaş Genişletmek için tıkla ... Berkan (:' Alıntı: TarTışTığımızı düşünmüyorum Fenerbahçe Genişletmek için tıkla ... Zaten tartışıyoruz demedim kiTartışmamda emin olabilirsinMesajlarına kızan birileri olabilir oda sana bazı cevaplar verebilir buda tartışma çıkarabilir demek istedim Anlaşıldı sanırım daha fazla uzatmadan konunun gereği olarak takım adları yazalım Beşiktaş
haltie' Alıntı: oyunun amacı takım adı yazmak tartışma yaratmak değil.amaç tartışma yaratmaksa burasıda orası değil. son sözümüz her zaman beşiktaş Genişletmek için tıkla ... Berkan (:' Alıntı: TarTışTığımızı düşünmüyorum Fenerbahçe Genişletmek için tıkla ... Zaten tartışıyoruz demedim kiTartışmamda emin olabilirsinMesajlarına kızan birileri olabilir oda sana bazı cevaplar verebilir buda tartışma çıkarabilir demek istedim Anlaşıldı sanırım daha fazla uzatmadan konunun gereği olarak takım adları yazalım Beşiktaş
'Maxi Genç Üye JayJayyy' Alıntı: derbylerin fatihi fener Genişletmek için tıkla ... GeLirLer Yeneriz GiderLer Gideriz Yeneriz GeLiriz
JayJayyy' Alıntı: derbylerin fatihi fener Genişletmek için tıkla ... GeLirLer Yeneriz GiderLer Gideriz Yeneriz GeLiriz