gaffarson Üye haltie' Alıntı: beşiktaş Genişletmek için tıkla ... ne inatçı adamsın be kardeşim akhisarspor
haltie Üye beşiktaş çavuş her zaman bu arada akhisar yakın takibimde 3 maç 3 puan sen bir ara fanatik fenerliydin ne oldu sana(bir ara dediğim on sene öncesi tabi )
beşiktaş çavuş her zaman bu arada akhisar yakın takibimde 3 maç 3 puan sen bir ara fanatik fenerliydin ne oldu sana(bir ara dediğim on sene öncesi tabi )
gaffarson Üye haltie' Alıntı: beşiktaş çavuş her zaman bu arada akhisar yakın takibimde 3 maç 3 puan sen bir ara fanatik fenerliydin ne oldu sana(bir ara dediğim on sene öncesi tabi ) Genişletmek için tıkla ... ben fanatizmi sevmem hepimiz kardeşiz amaç sadece spor ve eğlenmek elbette fenerliyim ama alıştıra alıştıra daha 5 yıl yaşadığım es-es i bile savunacağım ES-ES
haltie' Alıntı: beşiktaş çavuş her zaman bu arada akhisar yakın takibimde 3 maç 3 puan sen bir ara fanatik fenerliydin ne oldu sana(bir ara dediğim on sene öncesi tabi ) Genişletmek için tıkla ... ben fanatizmi sevmem hepimiz kardeşiz amaç sadece spor ve eğlenmek elbette fenerliyim ama alıştıra alıştıra daha 5 yıl yaşadığım es-es i bile savunacağım ES-ES
haltie Üye gaffarson' Alıntı: ben fanatizmi sevmem hepimiz kardeşiz amaç sadece spor ve eğlenmek elbette fenerliyim ama alıştıra alıştıra daha 5 yıl yaşadığım es-es i bile savunacağım ES-ES Genişletmek için tıkla ... Tek aşk beşiktaşk diğerleri sonra gelir
gaffarson' Alıntı: ben fanatizmi sevmem hepimiz kardeşiz amaç sadece spor ve eğlenmek elbette fenerliyim ama alıştıra alıştıra daha 5 yıl yaşadığım es-es i bile savunacağım ES-ES Genişletmek için tıkla ... Tek aşk beşiktaşk diğerleri sonra gelir
gaffarson Üye haltie' Alıntı: Tek aşk beşiktaşk diğerleri sonra gelir Genişletmek için tıkla ... kelime oyununa gerek yok David'im ben sana bir gün herkes Fenerbahçeli olacak diyor muyum sana yakışıyor ama bu takım tam bjk li bir tip var sende kötü anlamda değil yani gayet hoş güzel takım diyerek toparlayayım AJAX
haltie' Alıntı: Tek aşk beşiktaşk diğerleri sonra gelir Genişletmek için tıkla ... kelime oyununa gerek yok David'im ben sana bir gün herkes Fenerbahçeli olacak diyor muyum sana yakışıyor ama bu takım tam bjk li bir tip var sende kötü anlamda değil yani gayet hoş güzel takım diyerek toparlayayım AJAX