haltie Üye siz yazın. Yazmanız bitince bana mesaj atın. Ben gelip galatasaray yazıcam Genişletmek için tıkla ... oldu o zaman sen bekle beşiktaş
siz yazın. Yazmanız bitince bana mesaj atın. Ben gelip galatasaray yazıcam Genişletmek için tıkla ... oldu o zaman sen bekle beşiktaş
'Maxi Genç Üye -sena-' Alıntı: yandın berkan oyundan çık takım adı yazıcaktın Genişletmek için tıkla ... Yeni ebe kim ?!!
-sena-' Alıntı: yandın berkan oyundan çık takım adı yazıcaktın Genişletmek için tıkla ... Yeni ebe kim ?!!
Toffee Üye haltie' Alıntı: bjk Genişletmek için tıkla ... sende alışkanlık olmuş kim yazarsa yazsın aynı takım bile olsan bjk diyosun bak bunada bi bjk dersin
haltie' Alıntı: bjk Genişletmek için tıkla ... sende alışkanlık olmuş kim yazarsa yazsın aynı takım bile olsan bjk diyosun bak bunada bi bjk dersin
Toffee Üye haltie' Alıntı: oyunun mantığı o ama bu kez beşiktaş Genişletmek için tıkla ... mafeles.. galatasaray ..
haltie' Alıntı: oyunun mantığı o ama bu kez beşiktaş Genişletmek için tıkla ... mafeles.. galatasaray ..