en son hangi kitabı okudunz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Consul9

Üye
Bu ders kitaplarım sayesinde hayatımda okumadığım kadar sayfa okudum

en son ikiz bedenleri okudum, şu anda bir kadın iki s*lak kitabını okuyorum

Tepkiler: minoo
Son sözler | Çok salakça bir kitaptı , hep küfür doluydu

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Tess Gerritsen - Gece Nöbeti

Az önce bitirdim. Tamamen hayalgücünûzü zirvelere çıkartacak kitap. Harikaydi. Derste okuyup bitirdim o kadar heyecanliydi ki... Polisiye gerilim sevenler icin siddetle tavsiye ediyorum.

Tepkiler: Love Prince
Tess Gerritsen - Gece Nöbeti

Az önce bitirdim. Tamamen hayalgücünûzü zirvelere çıkartacak kitap. Harikaydi. Derste okuyup bitirdim o kadar heyecanliydi ki... Polisiye gerilim sevenler icin siddetle tavsiye ediyorum.

pehh yenimi bitirdin o kitabı ben 3 ay önce bitirmiştim neyse bende çok beğenmiştim kitabı

Pehh derken? İstersen sana Rizzoli & Isles serisi üzerinden çok pis hava atayım Hüso?

valla ya haklısın yaw sen atarsın havanı hahaha, ben daha tess gerritsen'in cerrah,çırak,günahkar,ikiz bedenler,ruh koleksiyoncusu ve gece nöbeti kitaplarını okudum, siliniş kitabına başlayamadım.

minoo

Üye
    Konu Sahibi

valla ya haklısın yaw sen atarsın havanı hahaha, ben daha tess gerritsen'in cerrah,çırak,günahkar,ikiz bedenler,ruh koleksiyoncusu ve gece nöbeti kitaplarını okudum, siliniş kitabına başlayamadım.

En mükemmeli de Siliniş zaten. Ben okurkene ağladıydım

KİRŞEHIR halk ozanları kitabı

Haydar

Emekli Yönetici
çocukluğum maksim gorki

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Pucca Günlük 2 / Ve Geri Kalan Her Şey

Allahıııım en kısa sürede bitirdiğim kitaptı!
Okuduktan sonra ilişkilerden nefret ettim vallahi ya o nasıl ilişkiler, o nasıl sevgiler öylee şok üstüne şok geçirdim
Bütün kızlara tavsiye ediyorum. Kitaptan sonra aşk acısı falan kalmaz eminim

Revengeful

Emekli Yönetici

İngilizce sınavı olacağızda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...