Perfect! Üye vallaha bende yazmak isterdim ama espiri kalitemi düşüremem. bence sende yazma. adminin psikolojisi bozulursa bu hepimizi banlar sonra allah korusun
vallaha bende yazmak isterdim ama espiri kalitemi düşüremem. bence sende yazma. adminin psikolojisi bozulursa bu hepimizi banlar sonra allah korusun
minoo Üye Konu Sahibi usta burası eqlnce bölümü yaa kim nye banlasın iqrenç espri yapmk kurallara aykırı deil merak etme coş benim adım ferhunde ama sen kısaca ferhun de ooof öleceqim
usta burası eqlnce bölümü yaa kim nye banlasın iqrenç espri yapmk kurallara aykırı deil merak etme coş benim adım ferhunde ama sen kısaca ferhun de ooof öleceqim
minoo Üye Konu Sahibi haliiiil bnden betersin biliyodm onu da aklıma qelmedi muhahah Enesm süper o da
Perfect! Üye biz buna soğuk espiri diyoz --------------- Ekleme --------------- ya bi konu açın bari soğuk espirileri orda toplayalım.
biz buna soğuk espiri diyoz --------------- Ekleme --------------- ya bi konu açın bari soğuk espirileri orda toplayalım.
ylmz.fatih Üye Pınar beni dehşete düşürdün geometri kitaplarımı yakmayı düşünüyorum derken Praetor daha feci şeyler yaptı ve bütün eğitimden soğuttu beni
Pınar beni dehşete düşürdün geometri kitaplarımı yakmayı düşünüyorum derken Praetor daha feci şeyler yaptı ve bütün eğitimden soğuttu beni