legend5858 Üye honda civic type r harika bir araç bir kaç modifiye ile muhteşem olurr ayrıca mustangi türkiyede hangi yollarda kullnacaksınızz --------------- Ekleme ---------------
honda civic type r harika bir araç bir kaç modifiye ile muhteşem olurr ayrıca mustangi türkiyede hangi yollarda kullnacaksınızz --------------- Ekleme ---------------
oguzhan_446 Üye Konu Sahibi kyuzo159' Alıntı: ford mustang derim başka şey demem Genişletmek için tıkla ... doğru söylüyon mustangtan iyisi mi var
kyuzo159' Alıntı: ford mustang derim başka şey demem Genişletmek için tıkla ... doğru söylüyon mustangtan iyisi mi var
orgeneral2203 Üye bnm tercihim otobüs serisidir. özellikle Otokar Navigo Maxi (Sultan Maxi) ve Iveco Eurobus E.31.17'leri severim. Özellikle yokuş tırmanışları ve konforları çok iyidir.
bnm tercihim otobüs serisidir. özellikle Otokar Navigo Maxi (Sultan Maxi) ve Iveco Eurobus E.31.17'leri severim. Özellikle yokuş tırmanışları ve konforları çok iyidir.
EroL Emekli Yönetici şahin. ama müzik seti fulll olacak beyaz olacak, siyah camlı, çelik cantlı, ve düşük olacak
Feel It Üye belediye otobüsleri MAN çok seviyorum onları motor freninden çıkan ses süper =) en sevdiğim araba ise VW Golf sportif otomobil
belediye otobüsleri MAN çok seviyorum onları motor freninden çıkan ses süper =) en sevdiğim araba ise VW Golf sportif otomobil
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici ben cadillac tipi klasik amerikan arabalarını çok seviyorum .. motor seslerine bayılıyorum
orgeneral2203 Üye Feel It' Alıntı: belediye otobüsleri MAN çok seviyorum onları motor freninden çıkan ses süper =) en sevdiğim araba ise VW Golf sportif otomobil Genişletmek için tıkla ... evet adamım. 98 model man ile 2004 model bmcler çok iyi ses çıkartıo ama bmcler yaramaz otobüs.
Feel It' Alıntı: belediye otobüsleri MAN çok seviyorum onları motor freninden çıkan ses süper =) en sevdiğim araba ise VW Golf sportif otomobil Genişletmek için tıkla ... evet adamım. 98 model man ile 2004 model bmcler çok iyi ses çıkartıo ama bmcler yaramaz otobüs.